Alzheimer'da merak edilenler Kanal 7'de

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün unutkanlıkla kendini gösteren alzheimer hastalığı hakkında merak edilenlere yer verilecek.

Alzheimer'da merak edilenler Kanal 7'de
Alzheimer'da merak edilenler Kanal 7'de
GİRİŞ 17.03.2015 09:40 GÜNCELLEME 24.03.2015 10:56

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün Alzheimer hastalığı hakkında bilgi verilecek. Elif’te ise Zeynep ve Selim aşklarını herkese ilan edecek. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak ‘Rambo İlk Kan’, ardından ise ‘Ong Bak’ ile heyecan dolu dakikalar yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Anlaşılmayan tıbbi terimler kullanmadan izleyicilerini bilgilendiren Dr. Feridun Kunak Show’da bugün unutkanlıkla kendini gösteren ve ciddi sorunlara yol açan alzheimer hastalığı hakkında merak edilenlere yer verilecek. Alzheimer rahatsızlığının belirtileri, alzheimer olmamak için alınabilecek önlemler, hafıza güçlendirme yöntemleri canlı yayında izleyiciye aktarılacak.

Elif – 19:45

Zeynep ve Selim, aşklarının gücüne güvenip herkesin karşısına çıkabilme cesareti gösterirken, Arzu, onların mutluluğunu bozmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Kenan, Arzu’nun şüpheli hareketlerini gözlem altında tutarken, Arzu zor durumda kalır. Aliye, yıllar önce yaptığı hatayı tekrarlarken, planına sürpriz bir ismi dahil eder. Selim, Zeynep’in karşısına bir kararla çıkarken, onu çok şaşırtacak olan, durumla karşılaşacaktır.

Rambo İlk Kan-20:45

Yeşil Bereli bir Amerikan askeri, savaş kahramanı Vietnam gazisi John Rambo savaş sonrası ülkeye dönüşte pek hoş karşılanmaz. Küçük bir kasabada yaşayan arkadaşını görmeye gelir ancak onun öldüğünü öğrenir. Bu arada ondan pek hoşlanmayan kasaba şerifinin tacizi, insan haklarına aykırı muameleye dönüşünce Rambo ile şerif arasında amansız bir takip başlar. Silahlanarak ormana kaçan Rambo önce polis teşkilatına ardından orduya savaş açıyor. Film, Vietnam Savaşı sonrasında eve dönen Yankiler’in Amerikan toplumu tarafından dışlanmalarını eleştiriyor. Ülke için çarpışan askerlere yapılan toplumsal vefasızlık vurgulanıyor.

Ong Bak’ – 22:30

Tien, Kral Naresuan'ın hükümdarlığı sırasında, küçük yaşta ailesi öldürülmüş bir çocuktur. Krallık sınırları içerisinde sadece asillerin kullandığı bir dans türü olan Khon adı verilen bir dansı öğrenen Tien, ilerde bunu kullanacaktır. Hırsızlar tarafından büyütülen ve çalmayı öğrenen Tien, kısa zamanda aynı hırsızlar sayesinde savaşmayı da öğrenerek krallık şövalyelerinden biri olur. Şimdi sıra ailesini katledenlere gelmiştir, kendisini yetiştirenlerin yardımıyla katillerin peşine takılır. Tony Jaa’nın sürükleyici aksiyon sahneleriyle Ong Bak 2 nefeslerinizi kesecek, sakın kaçırmayın.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…