Uzun süren sindirim problemlerine bitkisel tedavi

İzleyicilerinin sağlığını düşünen Feridun Kunak Show’da sağlıksız beslenme, yetersiz sıvı tüketimi hakkında önemli bilgilere yer verilecek.

Uzun süren sindirim problemlerine bitkisel tedavi
Uzun süren sindirim problemlerine bitkisel tedavi
GİRİŞ 18.03.2015 09:41 GÜNCELLEME 25.03.2015 10:07

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün sindirim problemlerine yer verilecek. Elif’te ise Zeynep, Selim’in iyiliğini düşünerek yüzüğü iade eder. Kanal 7 film kuşağında Tokatçı ile kahkaha tufanı yaşanırken Süperman Dönüyor ile macera dolu bir film ekrana taşınacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

İzleyicilerinin sağlığını düşünen program Dr. Feridun Kunak Show’da bugün sağlıksız beslenme, yetersiz sıvı tüketimi gibi nedenlerle ortaya çıkan sindirim bozuklukları hakkında önemli bilgilere yer verilecek.

Elif – 19:45

Selim’in, Zeynep’e yaptığı tekliften sonra, Zeynep’in yüzüğü çıkartması onu çok üzmüştür. Zeynep, aşık olduğu Selim’in iyiliğini düşünerek  onu, kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Arzu, her şeyi itiraf ettiği görüntüleri ele geçirmeye çalışırken, Erkut'tan yardım ister. Gonca, her şeyden çok önem verdiği o görüntüleri saklamayı başarabilecek midir?

 
Tokatçı – 20:45

 
Saf köylü Osman yanında ırgat olarak çalıştığı Hasan Ağa’nın kızı Emine’ye deliler gibi aşıktır. Bunu ağaya açıklayınca ağa öfkeden deliye döner. Ancak Osman ailesiyle birlikte kapısına dayanınca da yüklü miktarda başlık parası ister. Aşkından divane olan Osman yüzünden başlık arttıkça artar ve 600 bin liraya yükselir. Parayı biriktirmek için gurbete çalışmaya giden Osman tamamladığı başlık parasıyla köye dönerken soyulur. Dönüşte Emine’yi alamadığı gibi, toprakları elinden alınan babasının da ölümüne tanık olur. Tekrar şehre dönen Osman hem başlık parası biriktirmek, hem toprakları geri almak için çare aramaya başlar. İkinci İstanbul macerasında karşısına çıkan askerlik arkadaşı Şevket ona kısa yoldan zengin olmasına yarayacak tokatçılığı öğretmeye başlar. Şevket’ten insanları ve hayatı tanımayı öğrenen Osman, ona saflığı ve iyiliği öğretecektir. 


Süperman Dönüyor – 22:30

 
Birkaç yıl süren gizemli bir ortadan kayboluşun ardından Superman dünyaya geri döner ancak çok şey değişmiştir. Eski bir düşmanı, onu güçsüz bırakmanın peşindedir. Sevdiği kadın Lois Lane, yaşamına devam etmiş ve yeni bir düzen kurmuştur. Ya da belki de görünen sadece budur. İşin gerçeği çok farklı da olabilir. Yokluğunda zorluklarla mücadele edip hayatta kalmayı başaran toplumda kendisine bir yer edinme çabası başlar. Sevdikleri ile köprüler kurması gerekir. Bu yolda uzayın uçsuz bucaksız derinliklerine kadar yol alacağı bir mücadeleye girişmesi gerekecektir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi