Kanserle mücadelede doğal reçeteler Kanal 7'de

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün tedavi edilmediği sürece ölümlere yol açan kanser hastalığıyla ilgili önemli bilgiler ekrana taşınacak.

Kanserle mücadelede doğal reçeteler Kanal 7'de
Kanserle mücadelede doğal reçeteler Kanal 7'de
GİRİŞ 18.03.2015 09:40 GÜNCELLEME 26.03.2015 11:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kansere karşı savaş açılacak. Elif’te ise Aliye, Selim ve Zeynep’i ayırmak için harekete geçecek. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Kutsal Damacana ardından ise Maceraya devam filmleri izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

 
Anlaşılmayan tıbbi terimler kullanmadan izleyicilerini bilgilendiren Dr. Feridun Kunak Show’da bugün tedavi edilmediği sürece ölümlere yol açan kanser hastalığıyla ilgili önemli bilgiler ekrana taşınacak. Kanseri yenmek için doğal reçeteler, kanser hastalığına yakalanmamak için yapılması gerekenler ve kanserli olan kişilerin dikkat etmesi gereken hususlar canlı yayında izleyiciye aktarılacak.

Elif – 19:45

Selim ve Zeynep, aralarındaki güçlü bağın zarar görmemesi için ellerinden geleni yaparken, Aliye onları ayırmak için plan yapmaya başlamıştır. Gonca,  Veysel’den alıp gözü gibi sakladığı CD’yi yerinde bulamayınca, hayatının tehlikede olduğunu düşünür. Emiroğlu ailesinde bir bomba etkisi yaratabilecek olan bu CD, Arzu’nun hayatını nasıl etkileyecek?

Kutsal Damacana – 20:45

Sahte bir papazın hikâyesini anlatan eğlenceli bir komedi filmi; "Kutsal Damacana 1". Başrollerde Şafak Sezer’in oynadığı "Kutsal Damacana 1" Kanal 7’de ekrana gelecek. Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgâhına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar değildir.

Maceraya Devam – 22:30

Yıllardır Bugs Bunny’nin gölgesinde kalmış olmaktan bunalan Arsız Daffy, artık isyan eder ve konuyu patronları Warner Kardeşlerle konuşmaya karar verir. Ancak derdini anlatmaya çalışırken kendini kapı önünde bulur. Ne yapacağını şaşıran Daffy, çaresiz, kendisi gibi işten çıkarılan güvenlik görevlisi DJ Drake’le işbirliği yapar ve iki kafadar birlikte DJ’in ünlü film yıldızı ve aynı zamanda casus olan babası Damian Drake’i aramaya başlarlar. Diğer yandan, belalısı Daffy olmadan hayatın kendisi için çok tatsız olduğunu fark eden Bugs Bunny de Warner Bros’un mizah özürlü Komedi Başkan Yardımcısı Kate Houghton’ı da ikna ederek ikilinin peşine düşer. Kahramanlarımız kendilerini, dünyanın dört bir yanını gezecekleri heyecanlı bir maceranın ortasında bulurlar.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı hala kanala çıkartıyorsunuz ve utanmadan burada reklamını da yapıyorsunuz ya. Allah sizi ıslah etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan