İslamiyet'te Aile Hukuku

Cuma Sohbetleri’nde bugün dini konularda merak edilenler Kur’an-ı Kerim’den ayetler ışığında yanıtlanacak.

İslamiyet'te Aile Hukuku
İslamiyet'te Aile Hukuku
GİRİŞ 19.03.2015 09:40 GÜNCELLEME 28.03.2015 10:54

Kanal 7’de Cuma günlerinin maneviyatını ekrana taşıyan Cuma Sohbetleri’nde bu hafta İslamiyet’te hassasiyet gerektiren konular ele alınacak. Elif’te ise Arzu, görüntülerinin ortaya çıkmasından korkarak CD’yi ele geçirmenin yollarını arar. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam Komando Dadı ile kahkaha dolu anlar yaşanacak. İskele Sancak ise yaklaşan genel seçimler öncesi siyasetin nabzını ele alacak.
 

Cuma Sohbetleri – 09:45

 
Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde bugün dini konularda merak edilenler Kur’an-ı Kerim’den ayetler ışığında yanıtlanacak. 

Elif 19:45

Arzu, kendisine tehdit amaçlı gelen zarf yüzünden, korkuyu çok yakından hissetmektedir. Zeynep ve selim birbirlerine olan sevgilerinin zarar görmemesi için ellerinden geleni yapsalar da, bazı durumları engelleyemezler. Melek, hayatını düzene sokmaya çalışırken, onu şaşırtan bir teklifle karşılaşır. Arzu ise görüntülerini yok etmenin yollarını arar.  Arzu, kendisi için hayati önem taşıyan o CD’yi ele geçirebilecek midir?
 

Komando Dadı – 20:45

 
Komando Shane Wolfe'a verilen yeni görev daha öncekilerden biraz farklıdır. Anneleri başlarında olmayan beş yaramaz kardeşe bir süreliğine bakıcılık yapacaktır. Ancak bu dadı standartların biraz dışındadır. Zira silah teknolojileri, terör örgütleri konusunda deneyimli bir çocuk bakıcısıyla her zaman karşılaşılmaz.Ailenin yeni bireyi komando Shane Wolfe, zamanla çocuklarla baş etmenin hiç de kolay olmadığını anlar. Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi Vin Diesel, bu kez, şimdiye kadar oynadıklarından çok farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor.

İskele Sancak  -23:50

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu İskele Sancak,  ülke gündemini yakından takip etmeye devam ediyor. İskele Sancak’ta bugün, 2015 genel seçimler öncesinde yapılan son anket sonuçları değerlendirilecek. 
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’