Onur Akın'dan akıl almaz 'skandal' benzetme

1 Mayıs'a gitmekle hacca gitmeyi bir tutan Onur Akın "Ben 1 Mayıslara hacca gitmiş gibi giderim, imanımı tazelerim" dedi.

GİRİŞ 27.03.2015 14:02 GÜNCELLEME 27.03.2015 14:39
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

Halk Tv'de Uğur Dündar'ın sunduğu "Halk Arenası" programının canlı yayın konuğu olan ünlü sanatçı Onur Akın, skandal açıklamalarda bulundu.

SANATÇI MUHALİF OLMALI

Sanatçıların hayata eleştirel bir şekilde bakması gerektiğine dikkat çeken Akın "Sanatta her şey para değil, çok para için sanatından ödün verirsiniz.Sanatçı her zaman muhalif olmalı, hayata eleştirisel bakmalı." dedi.

ONUR AKIN'DAN SKANDAL SÖZLER

1 Mayıs gösterileriyle ilgili skandal sözler söyleyen Onur Akın "Ben her 1 Mayıs'a giderim, orada resmen hacca gitmiş gibi imanımı tazelerim." dedi.

BEN ONLARA SANATÇI DEMEM

Programın moderatörü Uğur Dündar da, "Bu ülkenin aydınları, siyasetçileri şok operasyonlarla gözaltına alınırken, kalkıp da bunları yapan gücü alkışlarlarsa ben ona sanatçı manatçı demem." dedi. 

YORUMLAR 188
  • Mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle geldiğin ve yürüdüğün yol yolmu onu eleştir sonra başkalarına bak
    Cevapla
  • hüseyin şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam olmadıktan sonra istersem 31 Mayıs'a git.
    Cevapla
  • apoli 9 yıl önce Şikayet Et
    "sanat işi Allah'ı aramakmış" demiş üstad NFK. Bunun gibiler üç günlük dünyanın 4.gününde verecekleri hesabı düşünsünler.
    Cevapla
  • emin 9 yıl önce Şikayet Et
    mesajımı okuyan inançlı kardeslerimden ricamdır... lutfen ınancınızla dalga gecen, kalbındeki kufrü dolaylı yada dolaysız ifade eden bu din duşmanlarının sesi güzel olsa da dınlemeyin. onalardan nefret edin. cunki mumın Allah için sever Allah için nefret eder...Allahın razı olacagı budur.
    Cevapla
  • CENGO 9 yıl önce Şikayet Et
    chp iktidar olsa sen bırak muhalif olmayı ALAYINIZ yalama fazlının zirvesinde oynarınız dönekler sizi..muhalifmiş... hadi ordan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti