Masonluk iddiaları ÜLKE'de masaya yatırılacak

Söz Bitmeden programın bugünkü konuğu Latif Erdoğan olacak. Programda Fethullah Gülen hakkındaki masonluk iddiaları masaya yatırılacak.

Masonluk iddiaları ÜLKE'de masaya yatırılacak
Masonluk iddiaları ÜLKE'de masaya yatırılacak
GİRİŞ 24.03.2015 13:19 GÜNCELLEME 31.03.2015 10:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ülke TV’de yayınlanan Söz Bitmeden’de bugün Yeni Şafak gazetesinin Fethullah Gülen hakkındaki masonluk iddiası değerlendirilecek. ‘‘Haberde yer alan iddialar doğru mu? 1996 yılında vefat eden CHP’li Kasım Gülek, Gülen için ne ifade ediyor? Hoşgörü ve dinlerarası diyalog projesi tam olarak nedir?’’ gibi bazı sorular Ülke TV’de yanıt bulacak. Elif Çakır’ın sorularınu Söz Bitmeden’de bu akşam, bir zamanlar Gülen Cemaati’yle yakın olduğu bilinen, Yeni Akit Gazetesi Yazarı Latif Erdoğan cevaplayacak.
 
‘Söz Bitmeden’, Elif Çakır’ın moderatörlüğü, uzman isimlerin katılımlarıyla Pazartesi’den Perşembe'ye 17.00’de Ülke TV ekranlarında.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • hayati 9 yıl önce Şikayet Et
    yok koçum insanları afaroz etmiyoruz... senin hocan ve senin gibi yahudi hristiyan aşıkları afarozu, endülüjansı vaftizi daha iyi bilir...
    Cevapla
  • Alper Şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Hatta yakında hıristiyan olduğunu falanda yatırmak lazım. Yok yok aslında yahudi... Ne o artık insanları dinden demi afaroz edeceksiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...