Islak mendille pratik çözümler Kanal 7'de

Feridun Kunak Show’da bugün ayak sağlığının önemine yer verilecek. Programda ıslak mendille uygulanabilecek pratik öneriler ekrana taşınacak

Islak mendille pratik çözümler Kanal 7'de
Islak mendille pratik çözümler Kanal 7'de
GİRİŞ 25.03.2015 09:32 GÜNCELLEME 01.04.2015 23:11

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün tüm bedenin yükünü çeken ayaklar ile ilgili pratik sağlık önerileri izleyiciye aktarılacak. Elif’te ise olanlara dayanamayan Arzu, intihara teşebbüs edecek. Kanal 7 sinema kuşağında ilk olarak Şark Bülbülü ekrana taşınacak. Ardından ise Son Uçuş ile macera dolu dakikalar yaşanacak 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

İzleyicilerinin sağlığını düşünen program Dr. Feridun Kunak Show’da bugün ayak sağlığının önemine yer verilecek. Programda ayrıca ıslak mendille uygulanabilecek pratik öneriler ekrana taşınacak.

Elif – 19:45

Arzu’yu tehdit etmek isteyen Erkut, CD’nin peşindeyken, çok önemli bir delile ulaşır. Melih, Arzu’nun her şeyi itiraf ettiği CD’yi Kenan’a göstermek için çiftlik yolundadır. Kenan, Arzu’nun bir işler çevirdiğini düşündüğü için çılgına dönmüştür. Kenan, Arzu’dan hesap sormayı isterken, Arzu, herkesin kafasında yarattığı şüphelerle birlikte intihara teşebbüs eder.
 

Şark Bülbülü – 20:45

 
Başlık parası biriktirmek için İstanbul'a gelen Şaban'ın komik maceraları...
Seviği kızı alabilmek için başlık parası vermek zorunda kalan Şaban çareyi İstanbul'a gelmekte bulur. Çeşitli işler deneyen Şaban bir rastlantı sonucu Şaban Ballıses adıyla bir türkücü oluverir. Sonrasında Şaban'ın hayatında renkli maceralar başlar.
 

Son Uçuş – 22:45

 
Stephen Coonts' un romanından esinlenilen film, Vietnam Savaşı'ndaki Jake ve Cole isimli donanma pilotlarının, devletin emri ile Hanoi's People's Resistance Parkı bombalama çabalarını konu alıyor. Savaştan yorulmuş ve büyük bir politik açıklama yapmayı planlamışlardı ancak onurlu komutanlarına olan bağlılıkları onları durdurmuştu.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?