Kemik erimesi kimlerde görülür?

Feridun Kunak Show’da özellikle menopoz dönemine giren kadınlarda görülen kemik erimesi hakkında merak edilenler anlatılacak.

Kemik erimesi kimlerde görülür?
Kemik erimesi kimlerde görülür?
GİRİŞ 06.04.2015 09:25 GÜNCELLEME 06.04.2015 09:45

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kemik erimesine dair bilinmesi gerekenlere yer verilecek. Elif’te ise Arzu’nun hafızasını yitirmesi aileyi derinden sarsacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam efsane film Yüzüklerin Efendisi ile Orta Dünya’ya doğru yola çıkılacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün özellikle menopoz dönemine giren kadınlarda görülen kemik erimesi sorunuyla ilgili merak edilenler ekrana taşınacak.

Elif – 19:45

Aliye, Arzu’nun düşüp hafızasını yitirdiği uçurumda ne işi olduğunu merak ederken, Arzunun hayatında geçmişin olmadığı yeni bir dönem başlamıştır. Geçmişte yaptıklarını unutan Arzu, soru işaretleriyle yaşamaya başlar. Kenan ise Arzu hakkındaki şüpheleriyle boğuşmaktadır. Öte yandan Melih, kardeşini koruyup kollamaya devam ederken Melek, Melih’in gerçekte kim olduğunu öğrenecektir.

Yüzüklerin Efendisi  - 20:45

Ünlü yazar Tolkien’in kitabından uyarlanan fantastik dünyanın görkemli maceralarının yer aldığı izlenme rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Kanal 7’de. Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habersiz olan Frodo, büyücü Gandalf'ın anlattıkları sonrasında dehşete kapılır. Bu yüzükten ve müstakbel savaşlardan kurtulmanın tek yolu, gücünü toplamaya çalışan Sauron'u da engellemek için bu yüzüğü yok etmektir. Yüzüğü yok edilebileceği tek yer olan Mordor'a götürmek için kendini feda eden savaşçılardan oluşan bir ekip oluşturulur. Çok uzun ve çetin geçecek olan yolculuk başlar. Orta Dünya'nın kaderi, bu insanların ellerindedir.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'
Naci Görür 'Aklımızı başımıza toplamamız lazım' deyip uyardı: Depremden çok zarar verir