Rüya ile başlayan hasret sona eriyor!

Kâbe Yollarında, yıllar önce gördüğü rüya ile Kâbe aşkı başlayan ailenin hikayesinin yer aldığı duygu dolu bir programla ekranlara geliyor.

Rüya ile başlayan hasret sona eriyor!
Rüya ile başlayan hasret sona eriyor!
GİRİŞ 09.04.2015 17:08 GÜNCELLEME 09.04.2015 17:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş, Kâbe Yollarında ile Kâbe özlemini gidermek isteyenlere el uzatıyor.  Kâbe Yollarında ekibi bu hafta yıllar önce rüyasında Kâbe’ye gittiğini gören ve o günden bu yana Kâbe özlemiyle yanıp tutuşan Emine Bura’yı hayallerine kavuşturacak. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle yıllarca özlem çeken Emine Hanım ve Süleyman Bey’in Kâbe vuslatı izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatacak. Programda ayrıca ilk vahyin geldiği Hira Mağarası’nda yaşanan duygusal anlar, Hz. Muhammed’in torunu Seyyide Macide hazretlerinin hayat hikayesi ekrana taşınacak.
 
Umre aşkını gönlünde barındıran teyzeler, amcalar, henüz çok genç olduğu için umreye gidecek parası olmayan üniversiteliler, bedensel engelleri sebebiyle Kâbe yollarına düşemeyenler bu programla özlemlerini dindiriyor. Maddi durumu el vermeyen, ilginç yaşam öyküsüne sahip olan kimselerin Mekke ve Medine’ye götürüldüğü Kâbe Yollarında, kişilerin buralarda yaşadıkları duygu selini Kanal 7’de ekrana taşıyor.
 
Kâbe Yollarında her Perşembe 20:45’te Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ikbal hanım öyle anlamlı bir programda sunum yapacak olan en son kişidir. Her türlü uyum sağlamıyor.
    Cevapla
  • dikkat 8 yıl önce Şikayet Et
    Güzel program yalnız ikbal hanımın ağlak bir ses tonuyla sunması insanda riya mı sorusunu akla getiriyor.Bence daha objektif sunmalı. Talha Uğurluel in Kabeyi anlatışındaki içtenliğe,sevgiye,saygıya bir baksın.
    Cevapla
  • aaaaaa 8 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapmak bile istemiyorum ikbale
    Cevapla
  • meric 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden sizleri severek izler ve dinlerdik ama bu surecte durulan taraflar cok onemli biraz etrafiniza bakarsaniz kim kime ne diyo insanlarin cikar odakli hareketlerini anlarsiniz artik dini bu konulara alet etmeseniz cunku millet yemiyo artik
    Cevapla
  • fdghsh 8 yıl önce Şikayet Et
    hiç samimi değilsiniz ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!