Turabi'den tehdit vari sözler!

Kendisine diskalifiye olması halinde ne yapacağı sorulan Turabi, ''Ben Türkiye’ye uçarken o da hastaneye gider“ diyerek açıkca tehdit etti.

Turabi'den tehdit vari sözler!
Turabi'den tehdit vari sözler!
GİRİŞ 11.04.2015 09:22 GÜNCELLEME 11.04.2015 09:48
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Survivor Adası'na giderek adadakilerin durumunu birebir gözetleyen Milliyet köşe Yazarı Ali Eyüboğlu'nun Turabi ile yaptığı röportajda sarfedilen sözler ürküttü.

Yaptığı kural dışı üç hareket nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından belli bir süre Oyun dışı tutulan Turabi, benzer bir hareket daha yaparsa ‘Survivor All Star’dan gönderilecek.

Geçtiğimiz günlerde adaya giden ve yarışmacıların günlerini nasıl geçirdiğini birebir gözlemleyen Milliyet Yazarı Eyüboğlu, Turabi'ye böyle bir durum olması halinde ne yapacağını sordu...

İşte Turabi'nin verdiği cevap:


“Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye’ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim.”

KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR!

Farklı zamanlarda bazı yarışmacılarla tartışmaya giren Turabi yine öfkesini kontrol edememiş işi fiziksel temasa kadar götürmüştü. Özellikle belli yaşın altındaki izleyicilere kötü örnek olacak hareketlerde bulunan Turabi, bu davranışlarından ötürü Acun'dan da üst üste uyarı almış, tekrarlanması halinde ise diskalifiye olacağı belirtilmişti.
 

YORUMLAR 44
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    edepsizlik ekranı
    Cevapla
  • taner 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam gönderilinceye kadar bu yarışmayı izlemeyeceğim.arkadaşlarımda aynı fikirde.
    Cevapla
  • MERVE 9 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle bu tip proğramlar bizi ve gençlerimizi bizden uzaklaştırıyor. Eskiden tv proğramlarında açık bir durum olunca kanal değiştirirdi büyüklerimiz şimdi o kadar çok alışa gelindi ki normal karşılar olduk. demek ki istediklerini başarmışlar ve kanımıza girmişler.
    Cevapla
  • kadri 9 yıl önce Şikayet Et
    bayan yarışmacıları bıraz daha gıyınık olmaya davet ediyorum haya ve edep önemli erdemlerdendir yoksun olanlar bunu anlayamaz
    Cevapla
  • bir dost 9 yıl önce Şikayet Et
    seyretme be arkdaş
    Cevapla
  • Egeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Turabi geçen sene arkadaşlarının balık tuttuğu zıpkının ipini kesip kendine kolye ipi yapmış karakterini belli etmiş bu rağmen birinci olup 500 milyarı götürmüştü.Bu halk böyle tipleri beğeniyorsa işimiz gerçekten çok zor demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim