Beyaz Show'da Diriliş Ertuğrul dizisine montaj

Beyaz Show programında, Diriliş Ertuğrul dizisinin bazı bölümlerine montajla akıllı telefon, otobüs gibi araçlar yerleştirildi.

GİRİŞ 11.04.2015 10:36 GÜNCELLEME 11.04.2015 11:17
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Beyaz Show'un bu haftaki konuklarından biri TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu.

DİZİDE TARİHİ HATALAR
Diriliş Ertuğrul dizisinden bazı karelerin montajlanmış halinin ekranlara getirildiği programda "Dizideki tarihi hatalar" adı altında kimi karede uçak, kimi karede akıllı telefon gösterildi.

IŞIN KILICI
İzleyenleri kahkahaya boğan görüntüler arasında Ertuğrul'un kılıcının ışın kılıcı olması da vardı. İşte o anlar;

 

YORUMLAR 40
  • coşkun 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar beyazın programını gördüm ancak eleştirdiğiniz gibi değil. ertuğrul ve bazı dizi oyuncuları programa konuk oldu. o esnada yapılan bir muziplik bu yoksa beyazda diziyi çok beğendiğini kendisi ifade etti. kötüniyet yok.
    Cevapla
  • alihaydar 9 yıl önce Şikayet Et
    dizide geçmişte ki ihanetler ortaya konunca.anlaşılan şuki şimdiki hainler rahatsız olmuş istedikleri kadar montajlasınlar.. biz bügüne kadar nice montajcılar ve provakasyoncular gördük. millet her şeyi çok iyi takip ediyor.
    Cevapla
  • Karadeniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Hey gidi beyaz efendi seni sevmezdim.ama çok Anlamlı Diriliş dizisiyle oynayarak güya bir şey yaptığını zannediyorsun.o diziyi milyonlar izliyor ve milyonlar bundan sonra senin can sıkıcı proğramını seyredeceklerini hiç zannetmiyorum.bu Yaptığın Tarihimizle bir noktada güya Güldüreceğim diye Yaptığın montajlarda alay etmek.bu milletin Ekmeğini yiyorsun ,değerleriyle oynamak,sulandırmak senin haddine değil.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    ibni arabinin yüzünü göstermeleri dogru degil dinen saygisizliktir
    Cevapla
  • putkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    filmde aksiyon yapacaz diye kilic ve at sürme sahneleri abartilmis.ayni adamlarin 22 kere öldürüldügü olmus.cünkü kilic kullanmayi bilen figüran da az.senaryoda her bölümde ölümlerin olmasi,gri karakterler,turgutun iskenceyle dönüstürülmesi,dündari yaralanip yatalak olmasi vb taht oyunlarindan esinlenmeler var,izleyen bilir.ayrica atlar kosarken traktör izleri gözüküyor.koskoca türkiyede el degmemis arazi bulamamislar yada zahmet edip gitmemisler.neyseki taht oyunlari basliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı