Sağlıklı bir yaşam için elma tüketin

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrılarından kurtulmak isteyenler için özel tarifler ve egzersizlere yer verilecek.

Sağlıklı bir yaşam için elma tüketin
Sağlıklı bir yaşam için elma tüketin
GİRİŞ 13.04.2015 09:30 GÜNCELLEME 13.04.2015 09:53

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrılarından şikâyetçi olanlar için çok özel tedavi yöntemleri ekrana taşınacak. Elif’te ise Melek ile Melih’in aile özlemi ekrana taşınacak. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Geçmişin İntikamı, ardından ise Gülen Adam ile keyifli dakikalar yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün fazla kilo, yanlış yatak tercihi ve hareketsizlik gibi nedenlerle ortaya çıkan bel ağrılarından kurtulmak isteyenler için özel tarifler ve egzersizlere yer verilecek.

Elif – 19:45

Melek, yıllar sonra Melih sayesinde ilk defa aile sıcaklığını hisseder. Melek’in, artık tüm kalbiyle güvenebileceği bir kardeşi vardır. Yıllarca yaşadığı zorlukların ardından sığınacak bir liman bulan Melek, Aliye Hanım’ın gerçekleri saklama sebebini merak etmektedir. Artık kızı ve ağabeyi Melih’le birlikte yeni bir hayata başlayan Melek, geçmişin izlerini silmeye çalışır. Aliye geçmişle alakalı bazı izleri ortadan kaldırmaya çalışırken,  Kenan Melek konusunda annesini sıkıştırır.

Geçmişin İntikamı – 20:45

 
Hong Kong´da bir karakolda görevli şef olan Wing, bütün elemanlarını bir çete saldırısında kaybetmiştir. Bu olayda kendisini suçlu hissedince alkol kullanmaya başlar. Ancak, şef Wing için asıl hikaye bundan sonra başlar. Bu arada, geçmişinde problemler olan genç bir adam ise kendini polis memuru olarak tanıtır ve Wing'le çalışmaya başlar. Asıl amacı, önceden başarılı bir polis olan Wing'i eski haline döndürmeyi başarmaktır. Böylece güçlerini birleştiren ikili, çete lideri Joe'dan intikamlarını alabileceklerdir.

Gülen Adam – 23:00

Doğduğu günden beri her olaya gülen Yusuf’un enteresan hayat hikayesi Gülen Adam Kanal 7’de. Yusuf, gülerek doğan ve her olaya da gülerek tepki veren bir adamdır. Gülerek doğan bir adamın öyküsünü konu alan filmde her felakete gülerek tepki veren bu yoksul adamın durumu tıp dünyasını şaşkına çevirir herkes onu neyin ağlatacağını beklerken o herkesin güldüğü bir şeye çocuğunun doğmasına ağlayarak tepki gösterir...
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!