Skolyoz hastalığı nedir?

Feridun Kunak Show’da kişinin görüntüsünde soruna yol açan bir sağlık problemi olan skolyoz hastalığıyla ilgili bilgiler ekrana taşınacak.

Skolyoz hastalığı nedir?
Skolyoz hastalığı nedir?
GİRİŞ 08.04.2015 09:21 GÜNCELLEME 16.04.2015 19:39

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün omurga eğriliği olarak da bilinen skolyoz hastalığı hakkında merak edilenler üzerine konuşulacak. Sevilen dizi Elif’te bu akşam Erkut yüzünden kızından ayrı kalan Melek, kızının peşine düşer. Kanal 7 akşam kuşağı filmlerinde ise Kutsal Damacana İtmen ve Kobra ile keyifli dakikalar yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

 
Dr. Feridun Kunak Show’da bugün hem kişinin görüntüsünde soruna yol açan hem de ciddi bir sağlık problemi olan skolyoz hastalığıyla ilgili önemli bilgiler ekrana taşınacak. Programda omurga eğriliklerine karşı alınabilecek tedbirler, skolyoz belirtileri ve çok özel egzersizlere yer verilecek.

Elif – 19:45

Melih, babasından kalan yüzüğün Erkut’ta olduğunu öğrenince, Erkut’un peşine düşer. Erkut istemeden de olsa, Elif’i kötü bir duruma sürüklemiştir. Melek, kızına kavuşacağını düşünürken, beyninden vurulmuşa döner. Erkut, bu durumdan kurtulmaya çalışırken, nasıl bir yol izleyecek ve Melek yavrusunu bu zor durumdan kurtarabilecek midir?

Kutsal Damacana – İtmen – 20:45

ikret, eski mesleği olan gemiciliğe dönmüş, tayfa olarak çalıştığı gemiyle uzak denizlere açılmıştır. Gemi Hint okyanusunda seyrederken Somali’li korsanların saldırısına uğrar, korsanlar gemiyi ele geçirir ve Fikret denize atlayıp kaçar. Ertesi gün Fikret baygın bir halde Hindistan sahilinde bir kumsalda karaya vurur. Bir kaç hintli köylü Fikret’i bulur, tedavi etmek için yakınlardaki bir Budist tapınağına götürürler. Aradan beş ay geçer, Fikret sağlığına kavuşur, tapınakta eğitim gören Serkan adındaki bir Türkle tanışıp arkadaş olur. “Ferrari’sini Satan Bilge” tadında ki Serkan, Fikret’in karakterine ve hayata bakış biçimine hayran olmuştur. Disiplin gerektiren tapınak hayatına uyum sağlayamayan Fikret baş rahiple tartışır, baş rahip Fikret ve Serkan’ı tapınaktan kovar...

Kobra – 22:45

 
Kanal 7 sinema kuşağından nefes nefese izleyeceğiniz bir aksiyon fırtınası… Polis memuru Teğmen Cobra (Sylvester Stallone), seri cinayetler işleyen bir katilin peşine düşmüştür. Teğmen Cobra araştırmaları ilerledikçe bir orduya yetecek kadar psikopat ve acımasız katillere mücadele etmek zorunda kalır. Tıpkı, Rambo serisinde olduğu gibi Teğmen Cobra da problemleri tek başına çözecektir.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular