Kutlu Doğum haftasında kutlu peygamberi anmak

Cuma Sohbetleri Kutlu Doğum Haftası’nda Hz. Muhammed’e duyulan sevgi hakkında bir sohbete ev sahipliği yapacak.

Kutlu Doğum haftasında kutlu peygamberi anmak
Kutlu Doğum haftasında kutlu peygamberi anmak
GİRİŞ 06.04.2015 09:30 GÜNCELLEME 17.04.2015 16:30

Cuma Sohbetleri’nde bu hafta Kutlu Doğum Haftası yaşananlar ve Müslümanların Hz. Muhammed’e duydukları sevgi üzerine konuşulacak. İlgiyle izlenen dizi Elif’te bu akşam herkes Elif’i bulmak için seferber olurken Melih, Erkut’a ulaşmak için her yolu dener. Kanal 7 film kuşağında ise ilk olarak Yeraltı Canavarı ile bir macera yaşanırken ardından Şaşkın Damat ile keyif dolu dakikalara imza atılacak. 

Cuma Sohbetleri  - 09:30

Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri Kutlu Doğum Haftası’nda Hz. Muhammed’e duyulan sevgi hakkında bir sohbete ev sahipliği yapacak.

Elif – 19:45

Melek, yavrusuna kavuşacağını düşünürken, hayal kırıklığına uğramıştır.  Selim ve Zeynep canla başla Elif’i aramaya devam ederken, Elif kendini hiç beklemediği bir yerde bulur.  Melih, yeğenini kaçıran Erkut’a ulaşmaya çalışırken, Arzu, ummadığı ve kimseye açıklamayacağı bir sorunla karşı karşıya kalacaktır.

Yeraltı Canavarı 1 –  20:45

Küçük bir çöl kasabası, insan yiyen dev bir yaratığın istilasına uğrar. Bacon ile Ward, kasabayı bu canavarlardan kurtarmak için harekete geçerler. İki genç adam, önce kasabanın delisini elektrik direğinin tepesinde ölü halde bulurlar. Komedi ve gerilimin iyi harmanlandığı, özel efektleri ve oyuncuların başarılı performansıyla öne çıkan zevkle izleyeceğiniz bir çalışma.

Şaşkın Damat-22:45

 
Abdi, Amca Bey’in köşkünde bahçıvanlık yapan saf, delikanlı yürekli, yalnız biridir. Amca Bey’in en çok sevdiği yeğeni Serpil her hafta köşke gelip amcasından para koparmakta ve partilerde tüketmektedir. Bir gün Amca Bey Serpil’i yine çılgın bir partide dağıtmış bulunca, onu namuslu biriyle evlendirmeye karar verir. Damat ise bahçıvan Abdi olacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?