Regaip Kandili özel programı Kanal 7'de

Üç ayların habercisi Regaip Kandili, her yıl olduğu gibi bu yıl da Regaip Kandili Özel programıyla Kanal 7’de karşılanıyor.

GİRİŞ 23.04.2015 16:59 GÜNCELLEME 23.04.2015 17:01

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında Eyüp Sultan Camii’nden yapılacak olan programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, dualarla gecenin maneviyatı ekrana taşınacak.
 
Üç ayların başladığını müjdeleyen Regaip Kandili, ‘Regaip Kandili Özel’ programıyla Eyüp Sultan Camii’nden canlı olarak karşılanacak. Eyüp Sultan Camii’nin manevi atmosferinde gerçekleşecek olan Regaip Kandili Özel programının açılış konuşmasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapacak. Programa ayrıca Ahmet Karalı, Ömer Faruk Güney, Bekir Büyükbaş, Ahmet Yedekçi, Mehmet Göregen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarıyla katılacak.
 
Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın kandil duası yaptıracağı gecede Ahmet Yedekçi ara dualarıyla, Ankara Diyanet İşleri Başkanlığı İlahi Korosu seslendirecekleri ilahilerle gecenin ruhunu ekrana taşıyacak.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…