İdrar yolu enfeksiyonunda doğal çözümler

Tıbbi bilginin yanı sıra alternatif tedavi yöntemlerinin izleyiciye aktarıldığı Feridun Kunak Show’da, idrar yolu hastalıkları ele alınacak.

İdrar yolu enfeksiyonunda doğal çözümler
İdrar yolu enfeksiyonunda doğal çözümler
GİRİŞ 28.04.2015 09:30 GÜNCELLEME 28.04.2015 10:15

Ekranların sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün idrar yolu hastalıkları ve bu hastalıklardan kurtulmanın doğal yöntemleri anlatılacak.  Elif’te bu akşam çiftliktekileri kandırmaya çalışan Arzu, büyük iç hesaplaşmalar yaşar. Elif ise büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Kanal 7 sinema kuşağında ise Postacı ve Koruyucu ile keyifli dakikalar yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Tıbbi bilginin yanı sıra alternatif tedavi yöntemlerinin izleyiciye aktarıldığı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, idrar yolu hastalıkları ele alınacak. İdrar kaçırma sorunu, idrar yolu enfeksiyonunun oluşma sebepleri, idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmanın doğal yöntemleri bugün Dr. Feridun Kunak Show’da anlatılacak.

Elif – 19:45

Gonca, oto yıkamada gördüklerinden sonra, kafasında soru işaretleri oluşmuştur.  Arzu, geçmişe dair hiçbir şey hatırlamadığını söyleyerek herkese karşı rol yapar. Fakat bu durum artık kendisine huzursuzluk vermeye başlamıştır. Elif ise içerisinde bulunduğu zorluktan kurtulmaya çalışır fakat Elif’i büyük bir tehlike bekler. Veysel’in aklı ise Erkut’un durumuyla meşguldür. Murat, babasının verdiği görevi yerine getirmek için gittiği yerde, büyük bir sürprizle karşılaşır.

Postacı – 20:45

Aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem ile Sevtap birbirlerini beğenirler.  Bu arada tatilini geçirmek üzere Türkiye’ye gelen Sevtap’ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Sevtap, ne yapar eder ve sonunda beğendiği adama kaçar, çeşitli olaylardan sonra Sevtap’la Adem evlenir.

Koruyucu – 22:40

Bruce Lee ve Jet Li’den sonra kendi dövüş sanatı Muay Thai’yi geliştiren yeni efsane Tony Jaa ve aksiyon filmlerinin yönetmeni Prachya Pinkaew “Koruyucu”da yeniden buluştular. Kham, filler ile birlikte büyümüştür. Filler görkemli yaratıklardır. Barış içindedirler, ama savaşa da hazırlardır. Bir festival esnasında şeytani bir Asyalı çete yetişkin bir fille birlikte yavru bir fili kaçırır. Onları Avustralya’da Sidney’e götürür. Kham da fillerin pesinden Avustralya’ya, hiç bilmediği bu yabancı ülkeye gider ve her şeye rağmen filleri kurtarmaya çalışır. Elinde olan tek Muay That adli dövüş stilindeki yeteneği ve ona yardim eden Tayland kökenli gözden düşmüş bir polistir. Ancak başarması gereken şey imkânsızdır.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi