Ananas sirkesi'nin zayıflamadaki rolü

Alternatif tedavi yöntemleriyle tanınan Feridun Kunak Show’da zayıflamak için yapılması gereken egzersizler ve tedavi yöntemleri konuşulacak

Ananas sirkesi'nin zayıflamadaki rolü
Ananas sirkesi'nin zayıflamadaki rolü
GİRİŞ 22.04.2015 09:30 GÜNCELLEME 29.04.2015 15:41

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün fazla kilolardan kurtulmak isteyenler için alternatif çözüm yolları anlatılacak.  Elif’te bu akşam Elif hayatla ölüm arasında gidip gelmektedir. Erkut ise kendi planı dışında gelişen bu durum yüzünden vicdan azabı çeker. Kanal 7 sinema kuşağında Üç Makbul Dua adlı film izleyenlere duygusal anlar yaşatacak. Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Kâbe Yollarında ise bu hafta, yıllarca büyük sorunlar yaşayan Cahide Kartay’a hayallerini gerçekleştirmek için el uzatacak. 

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Alternatif tedavi yöntemleriyle yaşam kalitesini bozan rahatsızlıklara çözüm bulan Dr. Feridun Kunak Show’da bugün zayıflamak için yapılması gereken egzersizler ve tedavi yöntemleri konuşulacak. Programda ayrıca zayıflamaya yardımcı ananas sirkesi tarifine yer verilecek.

Elif – 19:45

Melek, kızına kavuşmayı hayal ederken, Elif hayat mücadelesi vermektedir. Erkut, planları dışında gelişen olaylar sonucunda, Elif’in içinde bulunduğu duruma sebep olduğu için,  vicdan azabı çeker. Arzu, Veysel’den yardım isterken, çiftliktekilerden her şeyi hatırladığını gizlemeye çalışır. Erkut hiç beklemediği biri yüzünden, oynadığı oyunların içinde sonsuza dek boğulacak mıdır?

Üç Makbul Dua – 20:45

Hz. Peygamber’in dua hakkındaki öğütleri ‘Üç Makbul Dua’ ile Kanal 7 ekranında olacak. Hz. Peygamber’in buyurduğu üzere; üç dua vardır ki bunlar şüphesiz kabul edilir. Mazlumun duası, misafirin duası ve babanın evlâdına duası…Hilmi ile Hayriye; Hayri, Ali ve Ayşe isminde üç çocuğuyla birlikte kendi hallerinde hayat mücadelesi veren bir ailedir. Bir gün en büyük çocukları Hayri’yi ziyaret amaçlı anneannesinin yanına gönderirler. Hayri gittikten birkaç gün sonra 17 Ağustos depremi gerçekleşir. Baba Hilmi, deprem sırasında çocuklarının ve eşinin ölmemesi için dua eder. Fakat kendisi depremde can verir; Anne Hayriye, Ali ve Ayşe hayatta kalır. Hayriye hemen, evde olmayan oğlu Hayri’yi arar ama bir türlü kimseye ulaşamaz. Tüm ailesi vefat etmiş, oğlu Hayri’den de hiç haber yoktur. Bir zaman sonra Hayri’nin de depremde can verdiğini kabullenir. Büyük acılar yaşayan annenin dünyada iki çocuğundan başka kimsesi kalmamıştır.Feleğin çemberinde oradan oraya savrulan bir diğer kişi de çocuklarını bir türlü adam edemeyen Mükremin’dir. Mükremin dünyada tüm zenginliğe ulaşmış ama mutluluk denen asıl hazineye erişememiştir. Bu dünyada Mükremin’e en büyük zararı veren ne yazık ki öz oğullarıdır. Neredeyse her şeyi yapar fakat çocukları bir türlü düzelmez. Depremde hemen hemen tüm ailesini kaybeden Anne Hayriye gibi, Mükremin de artık bu dünyadan umudunu kesmiştir. Yalnız unutulan bir şey vardır; o da yüceler yücesine ulaşan dualar… Yıllar sonra, bu iki acılı ailenin kaderi mucizevi bir şekilde birleşecektir.

Kâbe Yollarında  - 22:40

 
İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş, Kâbe Yollarında ile Kâbe özlemini gidermek isteyenlere el uzatıyor.  Kâbe Yollarında ekibi bu hafta, yıllar önce kocasından ayrılan ve beş çocuğunu kaybeden Cahide Hanım’ın zorlu yaşamı boyunca kurduğu Kâbe hayalini gerçekleştirecek. Sağ kalan iki çocuğuna sonradan kavuşan ve kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan Cahide Hanım’ın Kâbe’yi gördüğünde yaşadığı duygusal anlar Kâbe Yollarında ile ekrana taşınacak. Programda ayrıca Arafat Dağı ve Müzdelife’nin İslam’daki yeri ve önemi konusunda bilgi verilecek.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor