Rize'de yayın yapan İsmail Küçükkaya'ya şok!

FOX TV spikeri İsmail Küçükkaya, Rize'de vatandaşın "İktidar hiç mi iyi bir şey yapmıyor" diyerek tepki göstermesi üzerine yayını kesti.

GİRİŞ 30.04.2015 14:43 GÜNCELLEME 30.04.2015 17:36
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Fox TV’de sabah yayın yapan ‘Bilmek Zorundayız’ programını sunan İsmail Küçükkaya, , iktidar lehinde olan konuşmacılara daha az yer vererek konuşmalarını da reklamlarla kesince, çok sayıda kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan lehinde sloganlar atarak Küçükkaya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın memleketi Rize’de yayınını kesmek zorunda bıraktı.

Katılımcılardan alınan bilgiye göre, katılımcılar arasından muhalif görüşlüleri tespit edip yayına alan İsmail Küçükkaya, Rize’de zor anlar yaşadı. Hükümet politikalarını savunan konuşmacıların sözlerini sık sık kesen, sık sık vtr ve reklam vermek zorunda kalan Fox TV adeta taraflı yayıncılığını ortaya koydu fakat Rize’de aradığını bulamadı.

"EN ZOR YAYINIMDI"

Konuşmacıların seslerinin kesildiği ve açıkça taraflı yayın yaptığı katılımcılar tarafından konuşuldu. Aradığını bulamayan İsmail Küçükkaya “en zor yayınımdı” cümlesini yayın esnasında da kullandı. Programın son kısmında, uzun bir reklam arasından sonra bariyerlerin önüne istediği kişileri alan İsmail Küçükkaya tam istediği cümleleri duyacakken gençlerin Recep Tayyip Erdoğan sloganlarını kesemeyerek programını sonlandırmak zorunda kaldı.

Yayın ekibinin ayrıca Rize Belediyesi’nden yayın yapmak için yer istediği fakat belediyenin gösterdiği yerde yayın yapmadığı, muhalefet partilerinin Rize temsilciliklerine gelmeden önce haber verdikleri de öğrenildi.

YORUMLAR 161
  • sukran dalila 8 yıl önce Şikayet Et
    . Para icinde yuzeceklerine . Millete de yasayabilecekleri kadar para versinler
    Cevapla
  • Ali GERGER 8 yıl önce Şikayet Et
    İsmail KÜÇÜKKAYA neden sabah haberlerinde yok?
    Cevapla
  • anonim 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana rize. Karadrnizli den de bu beklenirdi
    Cevapla
  • Ali Arda 8 yıl önce Şikayet Et
    İsmail hakikatende perişan etmiş Rize halkı seni yahu.
    Cevapla
  • ATATÜRK T.C 8 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat et bu kafayla gidersen sen çok perişan olursun
    Cevapla
  • anonim 8 yıl önce Şikayet Et
    niye kadar at gozluguyle bakmaya meraklisiniz anlamiyorum. Onceki programlarda da ismail kucukkaya her turlu elestiriye konusmalara 30 dk vermiyordu ki ! Buradaki malum sahisa da gayet soz vermis arada desteklemis bile nasil izliyorsunuz programi ? Bakiniz koru korune baglanmak olmaz dinimizde de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!