Survivor'da Pascal'ın sözleri olay çıkarttı

Survivor All Star'da ünlüler için konsey kurulurken, yarışmacılar arasındaki gruplaşma bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Survivor'da Pascal'ın sözleri olay çıkarttı
Survivor'da Pascal'ın sözleri olay çıkarttı
GİRİŞ 04.05.2015 06:01 GÜNCELLEME 04.05.2015 08:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Survivor All Star'da Ünlüler ile Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Oyunları kaybeden Ünlüler için konsey kurulurken, yarışmacılar arasındaki gruplaşma bir kez daha gün yüzüne çıktı. Pascal, Hakan ve Serenay'ın kendisine saygılı davranmadığını söylerken, oylamalar tamamanlandı. Yarışmacıların dördü Hakan'ın adadan gitmesini istedi.
 
Ünlüler konseyde birbirine girdi. Hakan, tartışmadan dolayı Serenay'ın yanında yer alırken, Pascal her iki isme de tepki gösterdi. Kendisine Hakan'ın zenci yakıştırmasını yaptığını iddia eden Pascal, kendisinden saygı bekleyenlerin aynı saygıyı göstermelerini istedi.
 
Serenay ise Survivor'da ilk kez bu kadar kötü bir hafta geçirdiğini söyledi. Oyunu kaybettikten sonra sinir krizi geçirdiğini; ancak Pascal'ın bunu şov olarak değerlendirdiğini söyleyen Serenay, adada sadece Hakan'ın destek çıktığını anlattı. İşte Serenay'ın sözleri;
 
"Benim için gerçekten zorlu bir haftaydı. Hiç kimseye bulaşmadım, tartışmam bile olmadı. Bu hafta o kadar kötü geçti ki artık ben de dayanamadım. Annemin de belli bir rahatsızlıkları var. Sakinleştirici iğne olurken arka tarafta dalga geçilmesi beni bir hayli üzdü.
 
Bunu sorduğumda şov kelimesi, Serenay abarttın denilince bir hayli üzüldüm. Öyle ya da böyle güçlü olmak zorundayım. Elenme bahasına olsa da çizgimden çıkmayı düşünmüyorum. Ya sabır diyorum ve önüme bakıyorum.
 
Bu durumda Hakan da benim yanımda oldu. Adada tekrar sorduğumda Pascal'a pişman mısın dedi o da hayır dedi. Elini vicdanına koyması gerekiyor insanın."
 
PASCAL DOĞRU MU SÖYLÜYOR?
 
Serenay'ın suçladığı Pascal ise konseyde kendisini savundu. Hakan ile yaşadığı iki olayı paylaşan Pascal, Hakan'ın kendisine zencilik imasında bulunduğunu iddia etti. 
 
Konseyde Hakan'a 'Önce bana ve rengime saygı duyacaksın' diyen Pascal, bir olayda da Hakan'ın kağıtları yere attığını, kendisini uyarması üzerine Hakan'ın, "Acun'un parasını verdiği zenciler toplasın" yanıtını verdiğini söyledi.

 
Pascal'ın suçlamaları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Hakan ise zaman zaman ayağa kalkarak söylenenlere tepki gösterdi. Acun Ilıcalı'dan tartışmaya müdahale etmesini isteyen Hakan, Pascal'ın yalan söylediğini, aralarında söylendiği gibi bir dialogun geçmediğini iddia etti.

YORUMLAR 2
  • MİSAFİR 8 yıl önce Şikayet Et
    bize neeeeeeee
    Cevapla
  • Adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Bize ne?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar