Ayak sağlığı için özel kürler Kanal 7'de

Dr. Feridun Kunak bugünkü programında, ayak ağrıları üzerine önemli bilgileri ekrana taşıyacak.

Ayak sağlığı için özel kürler Kanal 7'de
Ayak sağlığı için özel kürler Kanal 7'de
GİRİŞ 04.05.2015 09:29 GÜNCELLEME 04.05.2015 09:37

Ekranların en renkli sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün ayak ağrıları ve ayak sağlığını bozan cilt problemleri hakkında bilgi verilecek. İlgiyle izlenen dizi Elif’te bu akşam Kenan duyacağı bir haberle şok olacaktır. Kanal 7 sinema kulağında ise ilk olarak İnek Şaban, ardından Yüzüklerin Efendisi: İki Kule ile film  dolu bir akşam yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Dr. Feridun Kunak bugünkü programında, ayak ağrıları üzerine önemli bilgileri ekrana taşıyacak. Ayak ağrılarının hangi hastalıkların habercisi olduğu, taban çökmesi için uygulanabilecek çok özel egzersizler, ayakkabı tercih edilirken dikkat edilmesi gerekenler, topuk dikeni için özel bakım kürleri ve ayak kokusuna birebir olan ayak banyosu uygulaması bugün Dr. Feridun Kunak Show’da olacak.

Elif – 19:45

İpek, herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp Amerika’ya gitmek için hazırdır. İpek, kafasındaki soru işaretlerine yanıt bulamazken, Kenan’a şaşıracağı bir bilgiyi söyleyerek tüm ailesiyle vedalaşır. Bu önemli bilgiyi öğrenen Kenan, annesini Melek’in geçmişi hakkında sıkıştırmaya devam eder. Diğer taraftan Elif, günlerdir Şükran’ın elinden kurtulmak için çabalarken, bir yolunu bulur ve kaçar. Melek çaresiz bir şekilde kızını aramaya devam eder ve alacağı bir haberle tüm umutları yerle bir olur. Yoksa Melek, evlat acısıyla mı sınanacaktır?

İnek Şaban – 20:45

Karpuz  satarak yaşamını kazanan Şaban’ın sevgilisi Ayşe evlenebilmesi için başlık parasına ihtiyacı vardır. Onu biriktirmek için Almanya’ya gitmeye karar verir. Fenerbahçe’nin Şaban’a benzeyen ünlü kalecisi Bülent takımını yüzüstü bırakıp Amerika’ya kaçar. Takımın yöneticileri Almanya’ya gitmek üzere havaalanına giden Şaban’ı Bülent zannederek kaçırırlar. Şaban kimseye derdini anlatamaz. Onun Bülent olduğunu ve numara yaptığını zannetmektedirler. Oysa Şaban’ın tek derdi Ayşe ile bir an evvel evlenmektir.

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule – 22:30

Ünlü yazar J. R. R. Tolkien’in kitabından uyarlanan fantastik dünyanın görkemli savaşlarının işlendiği Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci filmi İki Kule Kanal 7’de.Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin bu bölümünde, Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin, kardeşlik bozulduktan sonra başlarına gelenler anlatılıyor. İki kule, Emyn Muil tepelerinde başlar. Yollarını kaybetmiş Hobbitler, Frodo ve Sam, esrarengiz Gollum’un kendilerini takip ettiğini fark ederler ve onu kıskıvrak yakalarlar. Bir zamanlar bir Hobit olan ve beş yüz yıl sahip olduğu Yüzük tarafından bozulup bir yaratığa, dönüştürülen Gollum, kendisini serbest bırakmaları karşılığında, Hobbitleri Mordor’un Kara Kapıları’na götürmeye söz verir. Sam, bu yeni yol arkadaşına güvenmemektedir. Frodo ise bir zamanlar kendisi gibi bu yüzüğü taşıyan Gollum’a acımaktadır. Frodo başka şansı kalmadığı için Gollum’u izler.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar