Başbakan Davutoğlu İskele Sancak'ta

Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın akşam İskele Sancak Özel programında Mehmet Acet ve Hasan Öztürk’ün sorularını cevaplayacak.

Başbakan Davutoğlu İskele Sancak'ta
Başbakan Davutoğlu İskele Sancak'ta
GİRİŞ 05.05.2015 14:18 GÜNCELLEME 05.05.2015 16:15

Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla ekrana gelecek İskele Sancak Özel’de Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk soracak Başbakan Ahmet Davutoğlu cevaplayacak.

Türkiye ve dünya gündemine ilişkin açıklamalarda bulunacak Başbakan Davutoğlu, seçim çalışmalarını İskele Sancak Özel’de anlatacak. ‘‘Seçimlere bir ay kala meydanların dili ne söylüyor? 7 Haziran seçimlerinde AK Parti neyi hedefliyor, hangi taktiklerle hareket ediyor? Başbakan muhalefetin seçim beyannamesi ile ilgili ne düşünüyor? HDP'nin ‘diyaneti kaldıracağız’ vaadi hakkında ne düşünüyor? Kılıçdaroğlu ‘HDP doğuda sandıkları silahla korur’ dedi. Bu açıklama ne anlama geliyor? Çözüm süreci yeniden tıkandı mı, yoksa yapılan açıklamalar seçim süreci ile mi ilgili? AK Parti yeni dönemde Türkiye'ye neler vaad ediyor?’’gibi soruları İskele Sancak Özel’de yanıtlanacak.

İskele Sancak Özel, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 06 Mayıs Çarşamba akşamı 20:00’da Ağrı Doğubeyazıt’tan canlı yayınla Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!