Asgari ücret 1.500 lira olur mu?

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti’nin ekonomik programını anlatmak üzere Kanal 7’de Başkent Kulisi programına konuk olacak.

Asgari ücret 1.500 lira olur mu?
Asgari ücret 1.500 lira olur mu?
GİRİŞ 09.05.2015 14:51 GÜNCELLEME 09.05.2015 14:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi’nde bu hafta AK Parti’nin ekonomik programı ve projeleri ele alınacak. Seçim kampanyası için hazırladıkları ekonomi çalışmalarını anlatacak olan Mehmet Şimşek, muhalefet partilerinin asgari ücret vaatlerini değerlendirecek. Şimşek, son günlerde sıkça telaffuz edilen ‘Türkiye ekonomisi çöküyor’ iddialarına cevap verecek.
 
Programda ayrıca; “Son yıllarda çalışanların yaşam standardında neler değişti? Muhalefetin ekonomi ile ilgili vaatlerinin arkasında ne var? Bu vaatler seçmende nasıl karşılık buluyor? AK Parti'nin yeni dönem için büyüme hedefi ne?” sorularına cevap aranacak. Mehmet Acet soracak, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Başkent Kulisi’nde cevaplayacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla yarın saat 10.00’da canlı yayınla Kanal 7’de.
 

YORUMLAR 3
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    bence yaparlar nası lmı askeriücret 5000 lira olması demek para devole etmesi demek herşey aynı oranda artması yani para birilerinin cebine akması demek.burada küllen millet olarak zarar.ya insanlar karşılaştırıken dış ülkelere bakması gerek mesela bizim asgari ücret abd ile hemen hemen aynı çin den 12 kat fazla bu şu demek bu aynı paraya biz bir ay çinliler ise 12 ay çalaışması demek.bir ülke küçük te olsa üretim yapamassa asla büyümesi imkansız
    Cevapla
  • işçi 8 yıl önce Şikayet Et
    olması imkansız
    Cevapla
  • A.İHSAN 8 yıl önce Şikayet Et
    işciymiş yuh senin işciliğine
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi