Nur Yerlitaş'ın istediği ücret kızdırdı

Gani Müjde, modacı Nur Yerlitaş’a haziranda çekeceğin Kahbe Bizans 2 filmi için teklif götürmüş ancak taraflar anlaşamamıştı.

Nur Yerlitaş'ın istediği ücret kızdırdı
Nur Yerlitaş'ın istediği ücret kızdırdı
GİRİŞ 15.05.2015 07:51 GÜNCELLEME 15.05.2015 15:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Müjde’nin 15 yıl sonra çekeceği serinin ikinci filminde kraliçeyi oynaması için görüşülen Yerlitaş’ın istediği ücreti yapımcı Şükrü Avşar’ı kızdırdığı ortaya çıktı. 

Fatih Terim sıcak baktı
 
Yerlitaş, Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Ufuk Özkan, Tuvana Türkay ve Gonca Vuslateri gibi kalabalık bir kadrosu olan film için 100 bin dolar yani yaklaşık 260 bin TL istedi. 
 
Rakamı duyan yapımcı Avşari ‘Filmde 15 oyuncu daha var. Bu parayı bir kişiye nasıl veririz?’ diyerek Nurella’yı veto etti. 
 
Bulgaristan’da çekilecek olan film için teklif götürülen Fatih Terim’in de konuk oyuncu olmaya sıcak baktığı öğrenildi. 

YORUMLAR 5
  • virdis 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki çok istemiş,,, hiç olmazsa belki bir Müslümana nasip olur,,,
    Cevapla
  • rüya 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence bir gün de makyajsız çıkarak yani boya fıçısına girmeden yani hacivat makyajını yapmadan yani kendi kirpikleriyle yani kendi gözleriyle falan ,kendini göstermelidir. Makyajsız da nasıl tarz olunur onu da bilmeye hakkımız var.
    Cevapla
  • jale 8 yıl önce Şikayet Et
    Görünen o ki , insanlara moda konusunda yararlı olacağına kendine yararlı olmuş.Bir taraftan insanlarla dalga geçerek ,diğer yandan eğlenip gülerek bir diğer yandan da kendi çıkarlarını gözeterek ekranları kullanmak diye buna denir olsa gerek. Ne yapalım kumaşımız bozuk. Arz talep meselesi. Ekrana çıkmadan önce de alsaydı o teklifleri de görseydik.Ben çıksam senden kat ve kat daha iyi giyinme öğretirim kızlara.Sen nereden öğrendin de geldin ahkam kesiyorsun millete.Yok ben puantiye severim ,yok siyahla neon severim yok efendim şu çantaymış şu ayakkabıymış.Senin sevdiklerinle insanlar tarz olacak değil.Önce ezber bozun sonra moda otoriteliğine soyunun .
    Cevapla
  • dnç 8 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacaksa bu kadar parayı çol yok çocuk yok.. ne işine yarayacaksaa...Allah ıslah etsin bunları...tapının bakalım parayaaa
    Cevapla
  • hurhur 8 yıl önce Şikayet Et
    vay beeeeee
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan