Zorlu bir hayattan sonra en kutsal mükafat!

Ekranların ilgiyle izlenen programı Kâbe Yollarında çocukluğundan beri sıkıntılarla mücadele eden Gülbeyaz Hanım’ı hayaline kavuşturuyor.

Zorlu bir hayattan sonra en kutsal mükafat!
Zorlu bir hayattan sonra en kutsal mükafat!
GİRİŞ 23.05.2015 12:20 GÜNCELLEME 28.05.2015 09:53

İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş, Kâbe Yollarında ile Kâbe özlemini gidermek isteyenlere el uzatıyor.  Kâbe Yollarında ekibi bu hafta, annesiz ve babasız büyüyen, küçük yaşta yaşlı biriyle evlendirilen Gülbeyaz Hanım’ı Kâbe’ye götürüyor. Başından üç evlilik geçen ve hepsinde türlü sıkıntılarla karşılaşan Gülbeyaz Hanım, yıllardır içinde biriktirdiği Kâbe özlemini Kâbe Yollarında ile dindirecek. Programda ayrıca Sevr Mağarası’nın öyküsüne yer verilecek.
 
Kabe aşkını gönlünde barındıran teyzeler, amcalar, henüz çok genç olduğu için umreye gidecek parası olmayan üniversiteliler, bedensel engelleri sebebiyle Kâbe yollarına düşemeyenler bu programla özlemlerini dindiriyor. Maddi durumu el vermeyen, ilginç yaşam öyküsüne sahip olan kimselerin Mekke ve Medine’ye götürüldüğü Kâbe Yollarında, kişilerin buralarda yaşadıkları duygu selini Kanal 7’de ekrana taşıyor.
 
İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş’in sunduğu Kâbe Yollarında her Çarşamba 22:45’te Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması