CNN Türk'ten bir skandal haber daha

CNN Türk, Sarıyer'de sokak köpeklerinin belediye ekiplerince zehirlendiğini iddia ederek yine bir skandala imza attı.

CNN Türk'ten bir skandal haber daha
CNN Türk'ten bir skandal haber daha
GİRİŞ 27.05.2015 22:27 GÜNCELLEME 28.05.2015 02:00
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı veteriner müdürlüğü ekiplerinin yakalamakta zorlandığı sokak hayvanlarını 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve o kanuna bağlı uygulama yönetmeliğinde açıkça belirtildiği üzere hafif şekilde bayıltarak yakalayıp tedavilerini yapmak istedi.

CNN'DEN SKANDAL BAŞLIK

Ancak CNN Türk bu olayı çarpıtarak, belediye veteriner ekiplerinin köpekleri zehirlediğini iddia etti. Doğan medyası bu haberi, ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne köpek zehirlerken suçüstü'' gibi çirkin bir başlıkla da servis etmekten geri kalmadı.

Sokak hayvanlarına karşı yapılan bu uygulamanın son derece güvenli ilaçlar ile sadece İstanbul'da değil Türkiye ve dünyanın her tarafında da yapıldığı biliniyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde suc kardesim..ben fransada yasiyorum burda boyle bi kanal olsa ve fransizlara karsi boyle haberler yapilsa..catt diye kapatirlar kimseninde sesi cikamaz...baktin haberler yalan KAPATIN OLSUN BITSIN KARDESIM....
    Cevapla
  • ayrancı 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar Türk topraklarında türklere karşı gavurluk yapan bir zihniyet ne yazık ki devlet hükümet iktidar yalan ve iftiraya karşı anlayamadığım bir şekilde eli kolu bağlı oturuyor. Halbuki çok ağır cezaları olmalı özgürlük diye her türlü tezvivatı yapamazsın.
    Cevapla
  • CNN TÜRK DÜŞMANI 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanalın tam adı bu olmalı
    Cevapla
  • habil 8 yıl önce Şikayet Et
    ismine bakarmısınız cnn türk.türklüğün adını kirletiyorlar türklüğü bir kamuflajolarak kullanıyorlar.bu basit bir örneği anlaşılması açısından.ama anlamak için insan basiret,akıl olması lazım.
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri