Kanal kanal Berat Kandili programı

Berat Kandili Özel programlarında Türkiye’nin önde gelen hafızları, izleyenleri manevi aleme yolculuğa çıkaracak.

Kanal kanal Berat Kandili programı
Kanal kanal Berat Kandili programı
GİRİŞ 01.06.2015 10:03 GÜNCELLEME 01.06.2015 10:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7

Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili coşkusu Kanal 7 ekranlarında yaşanacak. Af ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat Gecesi, tüm coşkusuyla Berat Kandili Özel programında karşılanıyor. 

Gaziantep Eruslu Camii’nden canlı olarak ekrana gelecek programda Berat Kandili’nin tüm heyecanı ekranlara yansıyacak. Türkiye’nin önde gelen hafızları, okuyacakları Kur’an-ı Kerim ve mevlitlerle izleyenlere huzur dolu bir gece yaşatacak. Programda ayrıca ilahi grubunun seslendireceği ilahilerle gece tamamlanacak.

Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik’in Berat Kandili’nin önemini anlatan vaazı ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın geceye özel duası 20:30'da Kanal 7’de olacak.

TRT

Berat Kandili Özel Canlı Yayını Adana Sabancı Merkez Camii'nden canlı yayın ile TRT ekranlarında...

SHOW

Berat Kandili gecesi Prof.Dr. Mustafa Karataş ve özel konukları Kuran-ı Kerim hatimleri  ve ilahilerle dolu bir yayına imza atacaklar. Berat Kandili gecesi 23:00'da Show TV ekranlarında dualar ve ilahilerle yaşanacak.

KANAL A

Berat Kandili Özel Programı Kur'an-ı Kerim tilaveti , ilahiler ve birbirinden değerli hocaların doyumsuz sohbeti ile Erzincan İliç İlçesi Yusuf Ziya Demir Cami'den canlı yayınla 20:15 de Kanal A'da...

STAR

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan’dan önceki son manevi durak olan Berat Kandili’nde atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

BEYAZ TV

Berat Kandili Özel programı canlı yayınla Pazartesi akşamı 21:00’da, Beyaz TV’de

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Erol 8 yıl önce Şikayet Et
    semerkand tv de birşey yok mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı