'Berat' coşkusu Kanal 7'de yaşanıyor

Berat Kandili’nin öneminin anlatılacağı Berat Kandili Özel programında hafızlar, izleyenleri manevi aleme yolculuğa çıkaracak.

GİRİŞ 01.06.2015 11:23 GÜNCELLEME 01.06.2015 12:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Af ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat Gecesi, tüm coşkusuyla Berat Kandili Özel programında karşılanıyor. Gaziantep Eruslu Camii’nden canlı olarak ekrana gelecek programda Berat Kandili’nin tüm heyecanı ekranlara yansıyacak. Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik’in Berat Kandili’nin önemini anlatan vaazı ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın geceye özel duası Kanal 7’de olacak.
 
Türkiye’nin önde gelen hafızları, okuyacakları Kur’an-ı Kerim ve mevlitlerle izleyenlere huzur dolu bir gece yaşatacak. Programda ayrıca ilahi grubunun seslendireceği ilahilerle gece tamamlanacak.
 
Gaziantep Eruslu Camii’nden canlı olarak yayınlanacak Berat Kandili Özel programı Pazartesi akşamı saat 20:30’da Kanal 7’de.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • CLAMERG 8 yıl önce Şikayet Et
    ne hale geldik, kanal kanal berat çoşkusuymuş,,,hakkı bilip de açıklamayan belam kafalı hocalar, bilmeden de yapanlar hristıyanlaştıklarını farkında değil,,tevhik, akide islamı kimse anlatmıyor sadece medyatik olmaya bakıyorlar,,ve sadece hümanistçe dua ediyorlar,,,her haltı işle sonra beraat gecesi öyle,,hristiyanlar da her naneyi yiyorlar pazar günü kilisede tertemiz olup çıkıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir