7 Haziran'da seçimin ekranı Kanal 7 ve Ülke TV

Türkiye sandık başına gidiyor, seçimin nabzı en hızlı, en güvenilir sonuçlar ve doğru analizlerle Kanal 7 ve Ülke TV’de tutuluyor.

7 Haziran'da seçimin ekranı Kanal 7 ve Ülke TV
7 Haziran'da seçimin ekranı Kanal 7 ve Ülke TV
GİRİŞ 06.06.2015 13:32 GÜNCELLEME 06.06.2015 13:32

Hasan Öztürk, Ahmet Taşgetiren, Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert, Elif Çakır, Mehmet Ocaktan, Nihal Bengisu Karaca, Nuh Albayrak Fehmi Koru, Bekir Berat Özipek, Kemal Öztürk, Mehmet Ocaktan gibi Türkiye’nin ünlü gazetecileri ve akademisyenlerinin yorumlarıyla Seçim 2015 yayınında günün gelişmelerini değerlendirip, seçim sonuçları analiz edilecek.

Mehmet Acet ve Hülya Seloni’nin sunumuyla Kanal 7'de ekrana gelecek 'Seçim 2015' programı saat 18.30'da başlayacak. Turgay Güler'in moderatörlüğünde Ülke TV'de ekrana gelecek 'Seçim 2015' programı ise saat 17.00'de ekranlara gelecek.

Türkiye’nin yeni yönetimi 7 Haziran günü sandıktan çıkan sonuca göre belirlenecek. Aynı gün sandık sonuçları Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarına geliyor. Akşam 18:30’da başlayacak olan Seçim 2015 programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. En hızlı ve en güvenilir sonuçlar anında ekranlarda yer alacak. Gerçekleştirilecek canlı bağlantılarla bölgelerde yaşanan gelişmeler an be an aktarılacak.

Gün içerisinde seçim bölgelerinde yaşanan olaylar, sandıkların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak sonuçların değerlendirileceği programda, seçim öncesi yükselen gerilimin, seçim sonuçlarına yansımaları, sonrasında yaşanabilecek olaylar tüm yönleriyle programda irdelenecek. Siyasi parti merkezlerinden yapılacak canlı yayınlarla siyasi partilerin heyecanı ekrana gelecek.
 
Seçim 2015 programında Türkiye’nin önde gelen gazetecileri ve akademisyenler seçim sonuçlarını analiz edecek. Seçimi kazanan adayların ilk açıklamaları Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında olacak.

7 Haziran seçimlerinin sonuçları, doğru analizler ve yorumlar Ülke TV'de 17.00'de Kanal 7'de ise 18.30'da başlayacak yayınla gece boyunca bu iki ekrandan takip edilecek.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır