Survivor'da şok! İkinci kez aynı şekilde elendi

Survivor All Star ada konseyinde adadan kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Doğukan Manço aldığı kararla Serenay Aktaş'ı yaktı.

Survivor'da şok! İkinci kez aynı şekilde elendi
Survivor'da şok! İkinci kez aynı şekilde elendi
GİRİŞ 16.06.2015 07:21 GÜNCELLEME 16.06.2015 07:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

TV8'in reyting fenomeni yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam yine heyecan doruktaydı.

Survivor All Star ada konseyinde adadan kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Doğukan Manço aldığı kararla Serenay Aktaş'ı yaktı. Serenay Aktaş ikinci kez aynı şekilde elendi ve ağlayarak veda etti. Giderken Doğukan Manço'ya söylediği sözler ise bombaydı.

Survivor All Star 'da son dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybedince elemeye onlardan da iki isim çıktı. Bu hafta Survivor 'da SMS oylaması yapılmadı. Survivor All Star'da geçen haftaki SMS sıralaması sonuçlarına göre ünlüler ve gönüllüler takımında isimleri yazılan isimler arasından elenen kişi açıklandı.

DOĞUKAN ŞOK YAŞATTI!

Survivor All Star adasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı 14 haziran akşamı ada konseyinde şok üstüne şok yaşadı. Doğukan Manço , Merve Aydın'ın adını verecek diye beklerken en yakın arkadaşının ismini verdi. Ünlüler takımından Merve Aydın ve Serenay Aktaş elenmek üzere belirlenen ilk isimler olmuştu.

GÖNÜLLÜLER DOKUNULMAZLIĞI KAYBETTİ KİMLERİN ADI YAZILDI?

15 Haziran 2015 akşamı oynanan Survivor son dokunulmazlık oyununu ise Gönüllüler takımı kaybetti. Survivor ada konseyi bu kez gönüllüler takımı için kuruldu. Gönüllüler takımından Hasan ve Hilmi Cem elenmek üzere yazıldı.

ELEME İÇİN İSMİ YAZILAN 4 İSİM VE SMS SONUCU

Survivor All Star elemesine ünlüler takımından Serenay ve Merve, gönüllüler takımından ise Hilmi Cem ile Hasan çıktı. Acun Medya tarafından açıklanan Survivor All Star SMS sıralaması sonuçları verdi.

SERENAY AKTAŞ ELENDİ

Survivor All Star'a bu hafta veda eden isim Serenay Aktaş oldu. Seranay eliyle yüzünü kapatırken aynı hareketi Doğukan Manço da yaptı. Gönüllüler takımı ise elemeden kurtulmanın sevincini yaşadı. Serenay Aktaş geçen Survivor'da da aynı şekilde en yakın arkadaşı tarafından yazılmış ve elenmişti. Serenay aynı olayı bu kez Survivor All Star 'da yaşadı. Konseyde kararı duyduğu anda gözyaşlarına boğuldu.

SERENAY ELENİNCE DOĞUKAN MANÇO'YA NE SÖYLEDİ?

Serenay Aktaş 'Sevdiğim insan tarafından elenmek beni yıktı' diyerek Doğukan Manço 'nın omuzuna vurdu ve 'Artık mutlusundur herhalde. Ben beraber yürüdüğüm insanları hançerlemem' dedi. Serenay Aktaş 'Ben elenme pahasına da olsa sahip olduğum değerlerden caymadım. Çok üzgünüm. Buna beraber yürüdüğüm sevdiğim insanın sahip olması. Anne-babamdan başka yakın olduğum kimse yoktu Survivor'daki en büyük hatam sanırım bana 1 adım gelene üç adım gitmem oldu. Biraz daha çakal olsaydım yakın arkadaşlarım hançerlemezdi' dedi.

YORUMLAR 13
  • Alican 8 yıl önce Şikayet Et
    Merve ve Hakan acilen elenmeli,zaten begüm bu zamana kadar nasıl durdu hayret ediyorum.
    Cevapla
  • böğürtlem 8 yıl önce Şikayet Et
    Madem seyretmiyorsunuz niye yorum yapıyorsunuz seyredene niye karışıyorsunuz.
    Cevapla
  • anti survivor 8 yıl önce Şikayet Et
    Acunun programlarini izleyeceginize cok daha faydali seyler yapabilirsiniz. Sirf medyaya cuvalla para veriyor reklam amacli haber yaptirmak icin.sizde tuzaga dusuyorsunuz. Survivor aslinda darwinci anlayisi destekleme amacli yapilmis bir programdir.darwinci dusunce "iyinin hayatta kalmasi" dusuncesini savunur.benim tavsiyem izlemeyin izlettirmeyin
    Cevapla
  • Asdfg 8 yıl önce Şikayet Et
    Bıktım bu merve fanlatından
    Cevapla
  • Asdfg 8 yıl önce Şikayet Et
    Serenayın elenme nedeni kesinlikle sayılmayan aylardır.Ayrıca şu merve aydını da tutanları hiç anlamıyorum kız bildiğiniz oynuyor ve çok pis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi