Cevat Akşit'i kızdıran soru: Getirin döveyim şunu

Prof. Dr. Cevat Akşit'in Kanal 7'de 'Ömer Döngeloğlu İle Sahur Vakti' programına telefonla bağlanan bir izleyicinin sorusuna çok kızdı.

GİRİŞ 19.06.2015 15:50 GÜNCELLEME 19.06.2015 17:38
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarında Ramazan gecelerinde izleyicilerle buluşan Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti programının dün geceki konuğu Prof. Dr. Cevat Akşit oldu.

"ÜÇ KEZ BENDEN 'BOŞ OLASIN' LAFI ÇIKTI"

Akşit, izleyicilerin Ramazan hakkında merak ettikleri soruları cevapladı. Sahur Vakti programına telefonla katılan bir izleyicinin "Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştım. O anda ağzımdan üç kez benden 'boş olasın' lafı çıktı. Ne yapabilirim?" sorusuna tepki ile yanıt verdi.

"BU ADAM GELSİN GÜZELCE BİR DÖVEYİM BUNU"

Akşit; "Böyle aşık oluyorlar, evleniyorlar. Kimisi de kızı kaçırıyor. Sonra da kafası kızıyor, 9 talakta boşadım diyor. Tam dayak delisi. Bu adam gelsin kimsenin olmadığı yere, bir de sen bana kırılmazdan bir meşe sopası… Güzelce bir döveyim bunu. Böyle denilir mi ya?" sözleriyle kolay boşananlara tepki gösterdi.

Ömer Döngeloğlu ise bu sözlerin ardından telefondaki izleyiciye "Hemen kenarı çekil" sözleriyle esprili bir uyarıda bulundu.

YORUMLAR 60
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahit gereklimidir
    Cevapla
  • galip 8 yıl önce Şikayet Et
    Nikah,dinimizde akdi bir meseledir.Bir resmi anlaşma ve bu anlaşmanın iki tarafça ilanı ve şartlarının kabulüdür.Boşanma hakkını öyle sadece erkeğe vermez,bu kadar basit değil öyle.Hukuk ve mahkeme olmadan boş ol demekle bu işler olmaz.Bu islam dinini hafife almak demektir.Dinimiz bir hukuk ve adalet dinidir.Kimse kendine göre düzenleme yapamaz
    Cevapla
  • Şen 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunda yanlisliklar var kardaş iyi arastir baskalarinida yaniltma
    Cevapla
  • erol 8 yıl önce Şikayet Et
    iyide adam mert bir şekilde sıkıntısını söylemiş cevat hoca soruyu sakince cevaplamak yerine niye şov yapıyorsunki aslında seni hoca diye saygı duyup arayanda kabahat git müftülüğe sor
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    işte bilmiosun .. 3 talakta boşama bir daha bu kişiyle evelenme haram oldu anlamına geliyor.. bunun ötesi yok yani ... hoca olur öyle şeyler kafana takma mı deseydi yani...?!
    Cevapla
  • ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Fakat neden herkes konudan çok Program ve Programdakiler için yorum yapmış anlamış değilim. Yok o şurdan yok o burdan vsvs. Mühim olan doğru olan olmalı. Boşamak bu kadar kolay olmamalı. Boşayıp daha sonra o kadına bakan müslüman var mı? Boşayıp o kadın biçare kalmasın diye evi terkeden var mı? Bizim ülkemizde çoğunlukta boşadıktan sonra kadını öldürmek var.Neden boşamış nasıl boşamış anlamamız gerekmezmi.Kuranda daha detaylı baktığımız zaman boşamaya bile korkarız.
    Cevapla
  • Acizkul 8 yıl önce Şikayet Et
    Suleymaniye vakfını yöneten abdulaziz bayındırmıydı eher oysa ordan bırsey ögrenilmez abdulaziz bayındır dikkat edin ondan din ögrenilmez adamın itikad sıkıntılı
    Cevapla
  • Arda 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru söylüyorusun, Kuran'dan kafasına göre mana çıkran yobaz hocalardan din öğrenilmez, din hakiki ehli sünnet alimlerinin nakillerinden öğrenilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı