Kuran-ı Kerim Anne ve Baba hakkında ne diyor?

Ömer Sami Sevimli’nin sunumu, Ahmet Durkaya ile Lokman Yıldız’ın sohbetiyle ‘‘Ülke’de İftar’’'da bugün anne ve babaya saygı konusu işlenecek

Kuran-ı Kerim Anne ve Baba hakkında ne diyor?
Kuran-ı Kerim Anne ve Baba hakkında ne diyor?
GİRİŞ 21.06.2015 13:29 GÜNCELLEME 26.06.2015 12:45

Ramazan ayının iftar coşkusu, oruç sevinci ‘‘Ülke’de İftar’’ ile Ülke TV ekranlarına taşınıyor. İstanbul Esenler Meydanı'nda iftar vaktini beklerken, seyirci ile sıcak ve içten bir diyalogla Ömer Sami Sevimli’nin sunumu, İlahiyatçı Ahmet Durkaya ile Eğitimci Yazar Lokman Yıldız’ın sohbetiyle ‘‘Ülke’de İftar’’ ekrandaki yerini alıyor. Ramazan’a özel konuların yer aldığı programda bu akşam İslam’da anne ve babaya olan saygı anlatılacak. ‘‘Rabbin kesin olarak şunları emretti: Ancak kendisine ibadet edin, anne ve babaya iyilik edin’’ diyen Kur’an-ı Kerim’de, anne ve baba hakkıyla alakalı neler yer alıyor? Kur’an-ı Kerim, anne ve babaya isyan eden evlatları nasıl anlatıyor? Ahirette aile büyüklerine gösterilen saygı nasıl ödüllendirilecek? Tüm bu sorular bu akşam Ülke’de İftar programında cevaplanacak.
 
Ülke’de İftar, dünyanın her köşesindeki iftar ve sahur heyecanlarını aktarıyor. Ayetlerin müjdeli haberleri dolaysız bir dille yorumlanıyor. Program boyunca seyirci ile Ramazan’ın verdiği hoş muhabbet sürdürülerek; küçük iyilikler ve unutulmuş şükür sebepleri dile getiriliyor.
 
İstanbul Esenler Meydanı’ndan canlı yayınlanacak ‘‘Ülke’de İftar’’ programı, özel konu ve konuklarıyla Ramazan boyunca her gün 20:00’da izleyiciyle buluşuyor.  
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil