Meleklere İman 'İftar Saati'nde ele alınıyor

Kanal 7'de ekrana gelen İftar Saati’nde bu akşam imanın şartlarından meleklere inanma üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

Meleklere İman 'İftar Saati'nde ele alınıyor
Meleklere İman 'İftar Saati'nde ele alınıyor
GİRİŞ 25.06.2015 12:10 GÜNCELLEME 02.07.2015 10:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

On bir ayın sultanı Ramazan coşkusu her yıl olduğu gibi bu yılda Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Hikmet Atan’ın sunduğu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumlarıyla katıldığı İftar Saati’nde bu akşam imanın şartlarından ikincisi olan meleklere iman konusu ele alınacak. Programda ‘Melekler nasıl varlıklardır? Meleklerin görevleri nelerdir? Neden görülmezler? Meleklere imanın iman esasları içindeki yeri nedir?’ sorularına yer verilecek.
 
İftar duası, izleyicilerden gelen sorular ve ilahi bölümlerinin yanı sıra Ömer Döngeloğlu’nun Mekke ve Medine’de Hz. Muhammed’in yaşamına dair anlatımlarının bulunduğu kısa görüntüler İftar Saati’nde izleyicilere ulaştırılıyor.
 
Dualar, ilahiler, canlı telefon bağlantıları, İslam’a yönelik sohbetlerle dopdolu bir iftar programı Kanal 7’de ekrana geliyor.
 
İftar Saati, Ramazan boyunca her gün canlı yayınla 17.50’de Kanal 7 ekranlarında.
 

YORUMLAR 2
  • soyisim 8 yıl önce Şikayet Et
    Birileri bu zata söylesinler de soyadını değiştirsin.Bu zat kendini ne zannediyorda nur saçıyor çooook idiialı bir soyisim.
    Cevapla
  • Arda 8 yıl önce Şikayet Et
    Necmettin Hoca benim hemşehrim, zaten gerçek soy ismi Nursaçan değil Çeven. Nasıl ki bazı artistler ünlü olduklarında soy isimlerini değiştiriyolar, bizim hoca da artistlere özenmiş olmalıki bu yola başvurmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor