Makedonya'dan Ramazan Manzaraları Kanal 7'de

Dünyanın farklı yerlerinden Ramazan coşkusunu ekrana getiren Dünyayı Geziyorum'da Özlem Tunca’nın bu haftaki durağı Makedonya olacak.

Makedonya'dan Ramazan Manzaraları Kanal 7'de
Makedonya'dan Ramazan Manzaraları Kanal 7'de
GİRİŞ 05.07.2015 14:12 GÜNCELLEME 13.07.2015 09:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların en keyifli gezi programı Dünyayı Geziyorum’da Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç ve minik oğlu Yakupcan ile birlikte dünyayı gezmeye devam ediyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Makedonya’dan renkli görüntüleri ekrana taşıyacak. Makedonya’nın tarihi dokusu, iftar sofralarından yöresel lezzetler ve Makedonya’nın doğal güzellikleri Dünyayı Geziyorum ile izleyiciye ulaşacak.
 
Alışılmış gezi programlarından farklı olarak her bölümü macera ve heyecan yüklü olan Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, dünyanın hiç bilinmeyen bölgelerini, gelenek ve göreneklerini izleyici karşısına çıkarıyor. Dünyayı Geziyorum, izleyicilerini kimi zaman el sürülmemiş doğada gezintiye çıkarırken kimi zaman da buram buram tarih kokan sokaklarda dolaştırıyor.
  
Dünyayı yakından görüp tanımak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:15’te Kanal 7 ekranlarında…
 

YORUMLAR 3
  • mehmet can 8 yıl önce Şikayet Et
    anlamadım sey cocukla nıye geziyor..
    Cevapla
  • Aynur 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzeldi gercekten.Emeklerine saglik.
    Cevapla
  • ercu 8 yıl önce Şikayet Et
    izledim..çok güzeldi....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?