'Güle Güle' Mizahta devrim yapmaya geliyor

TRT, başarılı dizilerinden sonra yaz günlerinde iddialı bir güldürü programıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

'Güle Güle' Mizahta devrim yapmaya geliyor
'Güle Güle' Mizahta devrim yapmaya geliyor
GİRİŞ 27.07.2015 13:29 GÜNCELLEME 27.07.2015 13:29

Özellikle dizileriyle dikkat çeken TRT, eğlence-güldürü alanında da iddiasını ortaya koymaya hazırlanıyor. Yıldız isimlerden oluşan bir ekiple, her hafta ekranlarda olacak Güle Güle, gündemden hayata, popülerden eskiye birçok konuyu esprili bir dille ele alacak.
 
Güle Güle kadrosunda, Erdem Akakçe, Melda Gür, Samet Gürsel, Ali Akdal, Caner Kadayıfçı, Arif Sevimli, Burçin Bildik, Mehtap Bayri, Hayal Garip gibi oyuncuların yanı sıra popüler müziğin genç ve yakışıklı ismi Yusuf Güney de sürpriz isim olarak rol alıyor.
 
Galibarda Fikir Sanat’ın üstlendiği yapım, içeriğiyle mizahta devrim yapmayı hedefliyor. Program esprileri, oyunculuk kalitesi, güçlü kurguları ile ibreyi her nesilden izleyiciye çevirmek istiyor. Gökhan Tosun, Mutlu Yeşiltepe’ye dört senarist daha eşlik diyor.
 
Geçen hafta Çırağan Sarayı’nda görkemli bir gala ile tanıtımını gerçekleştiren programın ilk bölüm yayını, Suruç’taki patlamalar nedeniyle 28 Temmuz Salı akşamı, saat 19.55’e ertelendi.
 
Yönetmen koltuğunda Miraç Kazancı’nın oturduğu güldürü, her hafta Salı akşamları saat 19.55’te, TRT 1’de yayınlanacak.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada