RTÜK'ün başkanlık seçiminde sonuç yok

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nda (RTÜK) başkanlık seçimi için yapılan oylamada hiç bir aday yeterli oy çoğunluğuna ulaşamadı.

RTÜK'ün başkanlık seçiminde sonuç yok
RTÜK'ün başkanlık seçiminde sonuç yok
GİRİŞ 12.08.2015 11:47 GÜNCELLEME 12.08.2015 11:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

RTÜK’ten yapılan açıklamada, bugün saat 11.00’de Başkan ve Başkan Vekili seçimi ile gündeminde bulunan diğer konuları görüşmek üzere Üst Kurul Üyesi Arif Fırtına’nın başkanlığında toplanıldığı belirtilerek, "Yapılan iki tur oylama sonucunda hiçbir aday yeterli oy çoğunluğuna ulaşamadığından, başkanlık seçimi neticelendirilememiştir. Üst Kurul, önümüzdeki hafta başkanlık seçimi ve gündemindeki diğer konuları görüşmek üzere 19.08.2015 Çarşamba günü saat 11:00’da yeniden toplanacaktır" denildi.

YORUMLAR 1
  • gaziantepli 8 yıl önce Şikayet Et
    işte size canlı koalisyon örneği taviz vermez iseni seçemezsiniz,seçtiremezsiniz ve sonuçta ülkede ekonomik problemler başlar büyür vebizi yönetmek için yetki verdiğimiz cebini doldurmak isteyen siyasiler birbirine anayasa kitabı fırlatarak,ülkede krize yol açarlar böylece bir 10.yıl daha kaybetmiş oluruz.lütfen aklımızı başımıza toplayalım, çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atmayalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim