Ana Ocağı'nda altın yağmuru var

TRT1 Ana Ocağı yeni anneleri, dağıtacağı onlarca bileziği ve yeni yarışmacı profiliyle yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Ana Ocağı'nda altın yağmuru var
Ana Ocağı'nda altın yağmuru var
GİRİŞ 04.09.2015 11:31 GÜNCELLEME 04.09.2015 11:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarında hafta içi hergün ekrana gelen ve tüm çevrelerin beğenisini kazanan Ana Ocağı bu sezon artan ödülleri ve yarışmacılarıyla yeni sezona “merhaba” demeye hazırlanıyor. 

Geride bıraktığımız sezonda 4 acemi kıza unuttuğumuz gelenek ve görenekleri ve yaşam biçimimizi hatırlatmayı amaç edinen Ana Ocağı, bu sezon ise yeni evli ve çiçeği burnunda çiftleri eğitip kazandırmayı amaçlayacak. Daha önce her günün hak eden yarışmacısına 1 altın bilezik veren Ana Ocağı’nda bu sene her gün 3 altın bilezik dağıtılacak. Yarışmacılara haftanın ilk günü 45 bileziğin takılacağı yarışmada çiftler, bu kez altın bileziklerini kaptırmamak için kıyasıya bir mücadeleye girecek. Ayrıca her gün bir çift büyük ödül olan beşibiryerdeyi boynuna takıp onu ve imtiyazlarını kaybetmemek için ter dökecek. 

EĞİTMEN KADROSU YENİLENDİ

Ayrıca Ana Ocağı’nın eğitmen anne kadrosuna da yeni isimler katıldı. Bugüne kadar ev yaşantısına dair verdiği tüyolar ve püf noktalarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Meltem Açıkel ev işlerinden sorumlu eğitmen anne olurken, lezzet tutkunlarının yakından takip ettiği emekli öğretmen Zehra Şener de mutfakta genç çiftlerin eğitmenliğini üstlenecek. Ana Ocağı’nın köy hayatını öğretecek annesi ise geçen sezon olduğu gibi yine Ümmiye Koçak...

Çekimlerinin Sakarya’nın Serdivan İlçesi’ne bağlı Beşevler Köyü’ndeki 50 dönümlük dev çiftliğinde gerçekleştirilen Ana Ocağı 31 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi hergün saat 13:15’te ekranlara gelecek. 

Karga Film tarafından yapılan ve yaklaşık 65 kişilik bir ekiple ekranlara gelecek olan Ana Ocağı Çiftliği’nde tüm bunların yanı sıra inekler, keçiler, koyunlar, tavuklar, kazlar ve köpeklerin yanı sıra sürülmeyi bekleyen onlarca dönüm verimli arazi bu eşsiz serüvende yarışmacılara eşlik edecek. 

YORUMLAR 1
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    TRT nin en kötü programı .. kaldırılması lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi