Önden Gidenler'de 'İslam Tarihi' işleniyor!

Kanal 7’nin yıllardır ilgiyle takip edilen programı Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler’de bu yıl da ekranlardaki yerini alacak.

Önden Gidenler'de 'İslam Tarihi' işleniyor!
Önden Gidenler'de 'İslam Tarihi' işleniyor!
GİRİŞ 06.09.2015 13:47 GÜNCELLEME 11.09.2015 11:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ömer Döngeloğlu’nun kendine has sunumuyla hayat bulan Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler, İslam tarihinin yaşanmışlıklarına ışık tutacak. Sezonun ilk programında son günlerde ülkeyi yasa boğan terör olayları ve İslam’da şehadet üzerine merak edilenler ekrana taşınacak.
 
Ömer Döngeloğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler, İslam tarihiyle ilgili bilinmesi gerekenleri ekrana taşımaya devam ediyor. Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler, Asr-ı Saadet’ten örnekler, peygamberlerin hayatlarından kesitler, Müslümanların öncüsü Hz. Muhammed’in Müslümanlara gösterdiği yol ile ilgili bilinmesi gerekenleri canlı yayınla ekrana taşıyacak. İslamiyet’i daha iyi anlamak için Kur’an-ı Kerim’in rehberliğinde doğru bilginin izleyiciye aktarılacağı programda izleyicilerden gelen sorulara da yanıt aranacak.
 
Önden Gidenler sezonun ilk programında İslam’da şehitlik mertebesi üzerine bilgi verecek. Son günlerde ülke gündeminden düşmeyen şehit haberleri üzerine şehadet mertebesinin anlatılacağı programda şehitler için dua edilecek. Programda ayrıca ‘Kimlere şehit denir? Allah, kendi isimlerinden birini neden şehitlere vermiştir? Şehitleri ahirette bekleyenler nelerdir?’ sorularına yanıt aranacak.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • şems 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun güzel hocam
    Cevapla
  • arssslaaannnn 8 yıl önce Şikayet Et
    HOCAM İYİ ki VARSIN SAĞ OL VAR OL HOCAM.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam