Kanal 7'de bayram boyu 'Yıldızlar Geçidi' var!

İzzet Yıldızhan, Mahmut Tuncer, Şebnem ve Fatih Kısaparmak, Sinan Yılmaz’la bayramda dört gün Kanal 7'de Bayram Özel yayınları yer alacak.

Kanal 7'de bayram boyu 'Yıldızlar Geçidi' var!
Kanal 7'de bayram boyu 'Yıldızlar Geçidi' var!
GİRİŞ 19.09.2015 12:05 GÜNCELLEME 19.09.2015 12:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Televizyon filmleri, Türk sinemasından seçkin örnekler, dini sohbetler, birbirinden eğlenceli şov programlar ile Kurban Bayramının eğlencesi Kanal 7’de yaşanacak.
 
Etkileyici anlatımı ve duaları ile  bayram sabahının coşkusunu yaşatan Ömer Döngeloğlu ile Bayram Sabahı, Necmettin Nursaçan ile Sohbetler,  eğlenceli şovu, sıra dışı sohbetleri ve birbirinden renkli sanatçı konuklarıyla İzzet Yıldızhan, keyifli sunumu ve birbirinden güzel türküleri ile şov dünyasının sevilen ismi Mahmut Tuncer,  türküler  ve şiirlerle içimizi ısıtan usta sanatçı Fatih Kısaparmak ve eşi Şebnem Kısaparmak, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Sinan Yılmaz bayram sevincini ekranlara taşıyacaklar.

BAYRAM SABAHI SOHBETİ

Bayramın dört günü boyunca Ömer Döngeloğlu’nun sunumuyla ekranlara gelecek olan ‘Bayram Sabahı’nda Kurban Bayramı hakkında bilgi verilecek, İslam dininin önde gelen kişilerinin ve peygamberlerin yaşantıları anlatılacak. Ömer Döngeloğlu, bayramda da manevi dünyaya ışık tutmaya devam edecek.  ‘Bayram Sabahı’ bayram boyunca her sabah 8.45’te Kanal 7 ekranlarında olacak.

KURBAN BAYRAMI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

Muhsin Bay’ın hazırlayıp sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı Cuma Sohbetleri’nde Kurban Bayramı’nın anlamı, dini dayanağı ve hükmü konuşulacak. ‘Cuma Sohbetleri’ bayramın 2. Günü 9.45’te ekrana gelecek. Bayramın üçüncü günü ise Ayşe Güler Alaca’nın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de izleyicilerin soruları yanıtlanacak. Nursaçan’la Sohbetler bayramın üçüncü günü 9.45’te Kanal 7’de olacak.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Halk müziğinin güçlü sesi İzzet Yıldızhan, Kurban Bayramı’nın ilk akşamında izleyicileriyle buluşuyor.İzzet Yıldızhan’la Bayram Özel renkli konuklarıyla ve İzzet Yıldızhan’ın keyifli sunumuyla gününüze neşe katacak. Bayram coşkusunun doyasıya yaşanacağı ‘İzzet Yıldızhan’la Bayram Özel’e Türk sanat müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Elif’in oyuncuları Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Gülçin Tunçok, Cemre Melis Çınar, Emre Kıvılcım ve Zeynep Öğren konuk olacak. Samimi ve neşeli bir sohbetin gerçekleşeceği programda dizinin minik oyuncularının sempatik halleri izleyenleri ekran başına kilitleyecek. İzzet Yıldızhan’la Bayram Özel 24 Eylül Perşembe akşamı saat 21.00’de Kanal 7’de olacak.
 
Bayramın ikinci günü Türk halk müziğinin güçlü sesi Mahmut Tuncer, Bayram Özel programıyla izleyicilerini eğlendirmeye geliyor.  Mahmut Tuncer’in kendine has üslubuyla ekrana gelecek olan programda usta sanatçının beğenilen türküleri izleyiciyle buluşacak. Mahmut Tuncer’le Bayram Özelprogramına arabesk müziğinin eskimeyen sesi Hakkı Bulut ve Türk halk müziğinin sevilen sanatçısı Güler Işık konuk oluyor. Mahmut Tuncer’in kendine has üslubu ile konuklarıyla keyifli söyleşileri, halk oyunları ekibi ile çektiği halayları izleyenlere eşsiz bir bayram akşamı yaşatacak.  Mahmut Tuncer’le Bayram Özel 25 Eylül Cuma akşamı saat 21.00’de Kanal 7 ekranlarında olacak.
 
Sevilen sanatçı Fatih Kısaparmak ve eşi Şebnem Kısaparmak beğenilen türküleri ve duygulandıran şiirleri ile Şebnem ve Fatih Kısaparmak’la Bayram Özel programıyla bayramın üçüncü günü Kanal 7 ekranlarında olacak. Sanat dünyasının örnek çifti Şebnem ve Fatih Kısaparmak şiirler, türküler ve hoş sohbetlerini Bayram Özel programıyla ekrana taşıyacak. Şebnem ve Fatih Kısaparmak’la Bayram Özel programında izleyiciler kâh eğlenecek kâh duygu yüklü şiirlerle hüzünlenecek. Çiftin küçük oğulları Kaan Kısaparmak’ın bağlama şovu ile türkülere eşlik ettiği programda ayrıca yöresel lezzetlere de yer verilecek.  Hatay mutfağının eşsiz lezzetlerinin tanıtılacağı programda lezzet ustalarının şovları görenleri kendine hayran bırakacak. Şebnem ve Fatih Kısaparmak’la Bayram Özel 26 Eylül Cumartesi akşamı saat 21.00’de Kanal 7 ekranlarında olacak.
 
Bayramın son günü ise Karadeniz müziğinin güçlü sesi Sinan Yılmaz, Sinan Yılmaz’la Bayram Özelprogramıyla ekranlarda Karadeniz fırtınası estirecek. Programa Karadeniz türkülerinin vazgeçilmez sanatçısı Hülya Polat, birbirinden hareketli Karadeniz şarkıları ile Kont Adnan, kendine özgü türküleri ile adından sıkça söz ettiren Aydın Aydın, Türk pop müziğinin genç yüzü Yağız, Ankara türkülerinin sevilen isimleri Ankaralı Yasemin ve Ankaralı Yasin konuk oluyor. Birbirinden keyifli sohbetler ve şarkılar ile Bayram’ın en renkli ekranı Sinan Yılmaz’la Bayram Özel 27 Eylül Pazar akşamı saat 21:00’da Kanal 7 ekranlarında olacak.
 
Bayram boyunca televizyon filmleri, Türk sinemasından seçkin örnekler, dini sohbetler, birbirinden eğlenceli şov programları Kanal 7 bayram ekranında olacak. 
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    izzet Yıldızhan ın yanına nihat doğan ı da alsaydınız. yazık bu kanala.
    Cevapla
  • zeynel 8 yıl önce Şikayet Et
    su mahmutta hic yaslanmadi bee kac yuldir ayni adam,acaba hangi boyayi kullaniyor
    Cevapla
  • sibel sibel 8 yıl önce Şikayet Et
    ayakkabi boyasi hahahahh
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?