Kemik erimesi kimleri tehdit ediyor?

Son teknoloji tedavi yöntemlerini bitki bilimiyle birleştirenFeridun Kunak Show, bugün kemik erimesi hakkında merak edilenlere yer verecek.

Kemik erimesi kimleri tehdit ediyor?
Kemik erimesi kimleri tehdit ediyor?
GİRİŞ 21.09.2015 09:40 GÜNCELLEME 21.09.2015 09:40

Dr. Feridun Kunak, hastalıklara karşı geliştirdiği yenilikçi çözümleriyle izleyicilerinin sorunlarına Dr. Feridun Kunak Show’da çözüm bulmaya devam ediyor. Feridun Kunak bugün kemik erimesi olarak bilinen osteoporoz hastalığına çare arayacak. “Kemik erimesi nedir? Hangi yaş gruplarında sıklıkla görülür? Kimler kemik erimesi hastalığının tehdidi altındadır? Kemik erimesinin tedavisi mümkün müdür?” sorularına programda yanıt aranacak.
 
Doğal yağ tariflerine bir yenisinin daha ekleneceği programda Dr. Feridun Kunak doğal aloa vera yağını kendi imkanlarımızla nasıl elde edilebileceği anlatılacak. Ayrıca sağlıklı bir vücudun olmazsa olmaz içeceği olan kefirin hazırlanışı anlatılacak. Hepsi ve daha fazlası Dr. Feridun Kunak Show ile Kanal 7 ekranlarına geliyor.
 
Ekranların sevilen sağlık programı “Dr. Feridun Kunak Show” hafta içi Pazartesi-Perşembe canlı yayınla saat 09.45’te Kanal 7’de.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?