Kanal 7 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor!

Kanal 7, yeni yayın döneminde yepyeni projelerle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kanal 7 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor!
Kanal 7 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor!
GİRİŞ 28.09.2015 12:43 GÜNCELLEME 28.09.2015 12:43

Kanal 7, yeni yayın dönemine gündüz kuşağında Mahmut Tuncer’le Nasipse Olur, hafta sonunda İzzet Yıldızhan Show, sevilen dizi Elif’in yeni bölümleri ve klasikleşen programlarıyla giriyor.

Kanal 7 izleyicileri hafta içi her akşam anne özlemiyle yanıp tutuşan ve hiç görmediği babasının hayallerini kurarak büyüyen küçük bir kızın yürek burkan öyküsünü anlatan Elif ile hüzünlenecek,  hafta içi gündüz kuşağında Mahmut Tuncer’le Nasipse Olur programında ise hem eğlenip hem de mutlu yuvaların kurulmasına şahitlik edecekler. Hafta sonunu dolu dolu geçirmek isteyenler pazar akşamları şov dünyasının sevilen ismi İzzet Yıldızhan’ın eğlenceli şovu, sıra dışı sohbetleri ve birbirinden renkli sanatçı konuklarıyla eğlenceli dakikalar geçirecekler. İslami bilgilerin yanı sıra İslam tarihine ışık tutan Önden Gidenler, Cuma Sohbetleri ve Nursaçan’la Sohbetler, Eylül ayı itibariyle kendi gününde, kendi saatinde izleyicisiyle buluşmaya başladı. Anadolu kültürünü tüm yönleriyle ekrana taşıyan ‘Gündüz Gece’, buram buram memleket kokan yepyeni bölümleriyle yeni yayın döneminde de  Kanal 7 ekranlarındaki yerini aldı. Siyasetin nabzı ise yine İskele Sancak ve Başkent Kulisi’nde tutuluyor. Ayrıca ekranların sevilen ismi Dr. Feridun Kunak da yeni sağlık önerileriyle, hafta içi her sabah Kanal 7 ekranlarında olacak.

KÜÇÜK KIZIN BÜYÜK DRAMI; ELİF

Kanal 7’nin sevilen yapımlarından Elif, hafta içi akşam kuşağının vazgeçilmez dizisi olmak için gün sayıyor. Annesinin hasretiyle yanıp tutuşan, hiç görmediği babasının hayalini kuran ve üvey babası tarafından hor görülen küçücük bir kızın yürek burkan öyküsünün anlatıldığı dizi, yediden yetmişe herkesin içini ısıtacak. Başrollerinde Selin Sezgin, Cemre Melis Çınar ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulacağı içeriği ile gönülleri fethedecek. Elif, 28 Eylül’den itibaren hafta içi her gün saat 20.00’de Kanal 7 ekranlarına gelecek.



MUHMUT TUNCER GÜNDÜZ KUŞAĞINDA

Renkli kişiliği ve birbirinden güzel türküleri ile Mahmut Tuncer, Kanal 7’de yepyeni bir programla ekranlara geri dönüyor. Mahmut Tuncer’le Nasipse Olur, gün ortası kuşağında gününüze neşe katmaya hazırlanıyor. Beğenilen türküleri, sürpriz konukları ve evliliğe ilk adımını atmak isteyen çiftlerin katılımı ile gerçekleşecek program, 28 Eylülden itibaren hafta içi her gün 14.00’te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında olacak.

BÖYLE BİTMESİN

Birbirini çok seven Nazlı ve Yusuf’un yaşadıkları kötü olaylar sonrasında mutlu mesut yaşadıkları evlerinde eşyalarının üstünü örterek, alyanslarını parmaklarından çıkarmalarına sebep olmuştur. Ayrılıklarının etkisi, her ikisini de sarsmış, günlük yaşamlarını ve işlerini olumsuz yönde etkilemiştir. Aylar sonra gelen bir ihbar, Nazlı, Yusuf ve Komiser Nisa’yı, kadın sığınma evlerinden birisinde meydana gelen zorlu bir vakayı çözmek üzere, aynı yerde buluşturur. Soluk soluğa bir mücadele başlamıştır. ‘Her evlilik ikinci bir şansı hak eder’ diyen ve yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan ‘Böyle Bitmesin’ dizisinin sürükleyici maceraları Kanal 7 ekranlarında sevenleri ile yeniden buluşacak.


PAZAR AKŞAMLARI İZZET YILDIZHAN SHOW

Şov dünyasının sevilen ismi İzzet Yıldızhan, eğlenceli şovu, sıra dışı sohbetleri ve birbirinden renkli sanatçı konuklarıyla yeni yayın döneminde Kanal 7 ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Halk müziğinin güçlü sesi İzzet Yıldızhan, müzik ve eğlence dolu şovuyla Pazar akşamlarınızı renklendirmeye geliyor. İzzet Yıldızhan Show 4 Ekim’den itibaren her Pazar 21.00’de Kanal 7’de…

ÖZLENEN PROGRAMLAR

Kanal 7 yeni yayın döneminde yeni projelerin yanında, beğeniyle izlenen programlarını da Eylül ayı itibariyle yayınlamaya başladı.

BİR ANNE VE BEBEĞİNİN GEZİ MACERALARI

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum, dünyanın dört bir köşesini dolaşarak farklı kültürler, ilginç yaşam tarzları, benzersiz manzaralar ve her ülkenin kendine has yemek alışkanlıklarını ekrana taşımaya devam ediyor. Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç ve dünyanın en küçük gezgini olmaya aday oğlu Yakupcan ile birlikte çıkacakları bu yolculukta sımsıcak aile görüntülerini ve  ilgi çekici kültürleri ekranlara taşıyor. Dünyayı Geziyorum yeni bölümleri ile her pazar Kanal 7 ekranlarında.



KANAL 7 KLASİKLERİ


Yeni yayın döneminde Ömer Döngeloğlu Önden Gidenler, Necmettin Nursaçan ise Cuma Sohbetleri ve Nursaçan’la Sohbetler ile dini konularda akıllara takılan soruları cevaplarken, İslam tarihinden günümüze yansımaları ekrana taşımaya başladı. İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği sağlıklı yaşam programı Dr. Feridun Kunak Show, pratik sağlıklı yaşam önerileri ve herkesin kolayca uygulayabileceği yepyeni reçeteleri ile Kanal 7 ekranlarındaki yerini aldı. Sevilen sanatçı Kürşat’ın sunduğu Gündüz Gece programı, yeni yayın döneminde de, türküler eşliğinde Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, ülke gündeminin önemli maddelerini uzman konuklar eşliğinde İskele Sancak ve Başkent Kulisi’nde masaya yatırmaya devam ediyor.

Kanal 7 haber bültenleri, yurt ve dünya gündemindeki olayları güçlü haber kadrosuyla  ekrana taşımaya devam ediyor. Tümer Doğru Kanal 7 Haber Saati, Hülya Seloni Kanal 7 Ana Haber, Banu Taviloğlu Hafta Sonu Haberleri ile günün içerisinden gelişmeleri izleyiciye yansıtacak. Ayrıca hafta içi Banu Taviloğlu ve hafta sonu Zeki Kazım Arslan, Kanal 7 Sabah Haberleri ile izleyiciyi yeni güne hazırlayacak.

SİNEMA KUŞAĞI

Yerli ve yabancı sinemanın en seçkin örneklerinin yanı sıra memleketin dört bir yanından farklı hikayelerin anlatıldığı televizyon filmleri Kanal 7’de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.  Türk sinema tarihinin en sevilen filmleriyle kimi zaman eğlenen kimi zaman da hüzünlenen izleyiciler, aksiyon dolu yabancı filmlerle maceradan maceraya atılacak. İbretlik olaylar, yöresel türkü öykülerinin anlatıldığı televizyon filmleri ise izleyicileri iç dünyalarında yolculuğa çıkaracak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak