Erkan Tan'dan Paralel'in ayrılık senaryosuna cevap

Beyaz TV ile yollarını ayırması özellikle Paralel Yapı'ya ait yayın organlarında farklı yorumlanan Erkan Tan'dan iddialara cevap geldi.

Erkan Tan'dan Paralel'in ayrılık senaryosuna cevap
Erkan Tan'dan Paralel'in ayrılık senaryosuna cevap
GİRİŞ 05.10.2015 18:09 GÜNCELLEME 05.10.2015 18:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün “Erkan Tan Vakti” isimli sabah programı ile izleyicileriyle buluşan ünlü televizyoncu Erkan Tan, televizyonla yollarını ayırdı.

Hafta içi her gün sabah programı sunan, hafta da bir günde akşamları siyasi tartışma programı ile izleyici ile buluşan Erkan Tan, ayrılık kararı ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Tan şunları söyledi: “Beyaz TV ile son derece iyi ve saygın bir şekilde yollarımızı ayırdık. Görevden affımı rica ettim, onlar da uygun gördüler. El sıkışarak, helalleşerek istifamı sundum. Ayrılığımın perde arkasında hiçbir kötü neden yok. Başta Beyaz TV Koordinatörümüz Osman Gökçek olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve bugüne kadar gösterdikleri özveri için de şükranlarımı sunuyorum. Birkaç yeni projem ve görüşmem var bundan sonra onlar üzerine yoğunlaşacağım”

PARALELCİLERİN AYRILIK SENARYOSUNA CEVAP

Erkan Tan, Paralel yapıya yakın isimlerin sosyal medyada yaymaya çalıştığı 'Saray medyasından ayrıldı' dedikodularına da kişisel Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile de cevap verdi.

Tan, "Beyaz'dan ayrılmam yanlış anlaşılmasın. Adres değişecek belki ama dava aynı... Durmak yok yola devam.. Yine yerli, yine milli inşaALLAH" yazdı.

Erkan Tan, Beyaz TV ile sorunsuz ayrıldıklarını sosyal medya mesajında da yinelerken, Osman Gökçek'in kendisine gönderdiği teşekkür mesajını da takipçileriyle paylaştı.

KAYNAK: HABER 7 - MEDYARADAR
YORUMLAR 5
  • erkan tan 7 yıl önce Şikayet Et
    Erkan tan
    Cevapla
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    cemaatçiler enver aysever için pazarlığa oturdular bile.bu akşama kadar hallolur da hassan sabbah hazretlerinin ol bab da bu emr-ü ferman.. diye başlıyan icazet ve eli gerekli.
    Cevapla
  • Olcay 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun yakışır Erkan TAN'a.
    Cevapla
  • samii 8 yıl önce Şikayet Et
    Dumanlıda saman dan ayrıldı yeni adresi ya sözcü ya cumhuriyet belki hürriyet
    Cevapla
  • ÖMER 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam erkan tan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti