YSK'dan Samanyolu Grubu ve MHP'ye ret!

Yüksek Seçim Kurulu, MHP ve Samanyolu Grubu'nun talebini reddetti.

YSK'dan Samanyolu Grubu ve MHP'ye ret!
YSK'dan Samanyolu Grubu ve MHP'ye ret!
GİRİŞ 12.10.2015 19:22 GÜNCELLEME 12.10.2015 20:37
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Digiturk'ün yasal zorunluluktan dolayı Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV'nin platformdan çıkarıldığını açıklamasının ardından MHP ve Samanyolu Grubu, Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) başvurdu.

YSK, bu iki talebin de seçimle ilgili bir karar olmadığını bildirerek talebi reddetti.

Dijitürk, Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, Samanyolu Haber, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV kanallarını platformdan çıkardığını açıklamıştı. Bunun üzerine Samanyolu Grubu ve MHP, YSK’ya başvuruda bulunarak Dijitürk’e ceza verilmesini talep etti. YSK ise iki talebi de reddederek, kararın seçimlerle alakası olmadığını bildirdi.

MHP’nin 2,5 sayfalık dilekçesinde, Anayasa'nın 79’uncu maddesi ve 298 sayılı seçimlerin genel hükümleriyle ilgili Dijitürk’e ceza uygulanması yönünde talepte bulunuldu. YSK ise bu talebi reddederek, Dijitürk’ün bu kararının seçimlerle ilgili bir karar olmadığı bilgisini verdi.

YORUMLAR 39
  • konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    yok kardeşim bahçeli önceden bu kadar fevri davranan bir tip değildi sonradan herşeye anlamsız tepkiler vermeye başladı akla gelen şudur acaba fetö de bahçeliye ait bişeylermi var sonuçta adam bekar:)
    Cevapla
  • ayrıntıya dikkat 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp de son 2 haftadır ciddi bir değişiklik var. sanki birileri MHP ye el atmış gibi. dikkat edilirse oktay vural pek meydanda gözükmezken yerini bayan genel başkan yardımcıları aldı. bayanlar sahneye çıktı.. geriye doğru 1-2 yıllık sürece bakıldığında ülke menfaatinin söz konusu olduğu konularda mhp hep uzak durdu. parti içinden Chp ye laf edilmesine izin verilmedi..
    Cevapla
  • AYDIN 8 yıl önce Şikayet Et
    sizde bunları yok sayın, vatan millet düşmanı bu cemaatin gazetelerini çıkarın listenizden. bakın bugün hala gazete manşetlerinde yer vermişsiniz. görmek istemiyoruz artık bunları.
    Cevapla
  • kamıl 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP ye ne oluyor...
    Cevapla
  • Müsellem 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP her şeyi reddederse YSK da onu reddeder .. ;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...