Seçim güvenliği Akşam Baskısı'nda tartışılıyor!

Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmeler, Ankara kulislerinde konuşulanlar ‘Akşam Baskısı’ ile Ülke TV ekranlarına geliyor.

Seçim güvenliği Akşam Baskısı'nda tartışılıyor!
Seçim güvenliği Akşam Baskısı'nda tartışılıyor!
GİRİŞ 10.10.2015 16:20 GÜNCELLEME 14.10.2015 10:27

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu ‘Akşam Baskısı’ bu hafta AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz’ı ağırlayacak.
 
Usta isimlerin, gündeme damga vuran olayları farklı bakış açılarıyla yorumladığı ‘Akşam Baskısı’ bu bölümünde eski Kalkınma Bakanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz’ı ağırlayacak. Yaklaşan 1 Kasım Seçimleri ve Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırılarının konuşulacağı programda, ‘HDP’nin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da bölge halkından oy almak için baskı yaptığı iddiaları doğru mu?, Türkiye’nin doğu sınırında PKK, DAEŞ ve PYD gibi terör unsurlarının  sınır güvenliğini tehdidi devam ediyor mu? Ve 1 Kasım seçimleri sonrasında olası bir koalisyon hükümetinin Türkiye’de güvenlik zafiyetine yol açar mı?’ sorularına yanıt aranacak.
 
Her hafta özel konu ve konuklarıyla iç politikadan dış politikaya ülke gündeminde yaşananların anlatıldığı Akşam Baskısı Mehmet Acet’in sunumuyla saat 22.00’de Ülke TV’de
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi