Gülerce'den Nazlı Ilıcak'a tokat gibi yanıt

Hüseyin Gülerce kendisini vicdansızlıkla suçlayan Nazlı Ilıcak'a çok sert yanıt verdi: "Bize ahlak ve namustan bahsetmesin!"

GİRİŞ 08.11.2015 17:39 GÜNCELLEME 08.11.2015 17:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gülerce, kendisini hedef alan Nazlı Ilıcak'a tokat gibi yanıt verdi. 'Bu sabah twitter'da Nazlı Ilıcak bana yazdı' ifadesini kullanan Gülerce, 'Ben de dedim ki; 'Nazlı Hanım ne olur siz vicdandan bahsetmeyin.' Ahlak ve namustan bahsetti. Başıma da gelecek en kötü şey bana Nazlı Ilıcak'ın ahlak ve namustan bahsetmesi olur. Benimle uğraşmasın, ben onun şahsıyla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Ortak Akıl programına laf ediyor. 'Size akıl değil, vicdan lazım' diyor. Biz zaten vicdanımızı konuşturuyoruz. Vicdanınızı konuşturmayan sizsiniz' diye çıkıştı.

'VİCDAN BU MU?'
 
1 Kasım seçimlerinden önce Nazlı Ilıcak'ın Gülen cemaatinin gazetesinde HDP'ye oy istediğini de anımsatam Gülerce, 'HDP ile PKK iç içe, kol kola, siz 'inadına yine HDP'ye oy verin' diyorsunuz. Vicdan bu mu? Şehitlerden dolayı bütün milletin vicdanı kanarken bu ne vicdansızlık, siz HDP'ye oy istiyorsunuz. Sizin gibi birisi Demokrat Parti çizgisinden, Adalet Partisi çizgisinden geliyor ve HDP'ye inadına oy isteyen bir çizgiye savruluyorsunuz. Sonra dönüyorsunuz Hüseyin Gülerce'ye vicdan tavsiyesi yapıyorsunuz. Siz bana vicdan tavsiyesi yapacak en son kişisiniz' şeklinde konuştu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğündeki Ortak Akıl programında Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce gündemi değerlendirdi.

YORUMLAR 5
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    pişmiş kelle gibi sırıtın bakalım...ötede nice olur haliniz göreceğiz..
    Cevapla
  • Dursun. Demir 8 yıl önce Şikayet Et
    Insanda. Hasiyet. Ve. Onur. Olur. Siz. Bu. Memlekette. Enson. Konuşacak. Insansın. Bu. Millete. Ilksanı. Unutmadık. Bilmeyenlere. Anlatta. Millette. Bilgilensin
    Cevapla
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın ğülerce nazlı ılıcak ne zaman imana ğelecek
    Cevapla
  • dogrucu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ilıcak artık yaşlı bir nine olarak köşene çekilden hop oraya hop buraya atlamasan diyorum
    Cevapla
  • Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Nazlı Ilıcak senin için ne dense boş artık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası