Elif Endonezya'da gündem oldu!

Türkiye’de milyonlarca kişinin kalbine taht kuran Elif’in ünü ülke sınırlarını aştı.

Elif Endonezya'da gündem oldu!
Elif Endonezya'da gündem oldu!
GİRİŞ 10.11.2015 15:36 GÜNCELLEME 10.11.2015 15:36

Birinci sezonu Endonezya’da izlenme rekorları kıran ‘Elif’in Endonezyalı hayranları yeni sezonun ilk bölümü öncesinde diziyi Twitter’da gündemin ilk sırasına taşıdı. Dizinin yeni sezon bölümü ise reyting listesine ikinci sıradan girdi.
 
Kanal 7’nin sevilen dizisi ‘Elif’ 2014 yılından beri Endonezya’nın en çok izlenen televizyon kanalı SCTV’de yayınlanıyor. ‘Elif’in yayınlandığı saatlerde ülkede adeta hayat duruyor. Milyonlarca kişinin ilgiyle takip ettiği dizi, OPT (of prime time) kuşağında yayınlanmasına rağmen, izlenme oranlarıyla prime-time yapımları geride bırakıyor. Dizinin 2’nci sezonu dün Endonezyalı izleyicilerle buluştu. ‘Elif’ hayranları merakla bekledikleri diziyi ‘#elif2’ hashtag’i ile Endonezya’nın Twitter gündeminde ilk sıraya taşıdı.
 
Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı ‘Elif’, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile pek çok ülkede yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. Endonezya’da büyük izleyici kitlesine sahip olan dizinin ikinci sezonunun başlayacak olmasının heyecanını yaşayan dizi hayranları ‘#elif2’ hashtagini kullanarak dün Twitter’da ‘Elif’ ile ilgili paylaşımlar yaptı. Kısa sürede Endonezya’nın Twitter gündeminde ilk sıraya yükselen dizinin yeni sezonunun ilk bölümü ise reyting listesine ikinci sıradan girdi.
 
Elif’in yeni bölümleri Kanal 7’de hafta içi her gün 20.00’de yayınlanıyor.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi