Çarşamba'ya yolculuk 'Gündüz Gece' devam ediyor

Anadolu kültürünü tüm yönleriyle ekrana taşıyan Gündüz Gece, buram buram memleket kokan bölümleriyle ekrandaki yerini alıyor.

Çarşamba'ya yolculuk 'Gündüz Gece' devam ediyor
Çarşamba'ya yolculuk 'Gündüz Gece' devam ediyor
GİRİŞ 14.11.2015 13:42 GÜNCELLEME 14.11.2015 13:42

Gündüz Gece bu hafta Orta Karadeniz bölümünün en kalabalık şehirlerinden biri olan Samsun’dan izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca Samsun’un Çarşamba ilçesinden de eşsiz görüntüler ekrana gelecek.
 
Halk müziğinin güçlü yorumcusu Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Gündüz Gece, Anadolu’nun doğallığını koruyan köşelerinden özlenen görüntülerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Gündüz Gece, bu hafta izleyicilerine doğal tarihi dokusu, kültürel zenginlikleri ve ulaşım olanakları ile bölgenin turizm potansiyeli en yüksek kentlerinden biri olan Samsun’dan renkli görüntüler sunacak. Samsun’un ayakkabı ustalarından, Çarşamba ayakkabısının yapımı ve incelikleri hakkında izleyicilere geniş bilgiler verilecek. Kürşat’tan ‘Çarşamba’yı Sel Aldı’ türküsü de programa renk katacak. Programda ünlü Kestel patlıcanı ilgili bilgiler yer alacak. Köylülerle eğlenceli bir hasat sohbeti izleyiciye aktarılacak.
 
Türkiye’yi köşe bucak gezip, gizli kalmış güzellikleri gün yüzüne çıkaran Gündüz Gece, yöresel yaşamlardan kesitler, türkülere konu olan efsaneler, lezzetli yemekler, bölge halkıyla sıcacık sohbetleri Kanal 7 ekranlarında izleyicisine ulaştıracak.
 
Anadolu esintilerini ve Anadolu insanının içtenliğini en keyifli şekilde bünyesinde barındıran ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 23:00’te Kanal 7’de
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor