Bir Garip Aşk'ın 45. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk'ın 45. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk'ın 45. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 08.01.2016 12:03 GÜNCELLEME 08.01.2016 12:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün, Manaroma,’nın Payal’e olan tavrı günden güne can sıkıcı bir hal almaktadır. Manaroma onu gelini olarak değil hizmetçisi olarak görmektedir. Arnav ve Khushi arasında yaşanan yeni gelişmeler aralarındaki ilişkinin seyrini farklı bir boyuta doğru taşır.

45. Bölüm

Khushi avucuna kına ile kendi adının baş harfini yazdırmak ister ancak kına yakan kişi onun ne söylediğini tam olarak anlayamadığı için Arnav’ın baş harfini yazar. Nani’nin Raizada ailesine ait kolyeyi Payal’e verdiğini gören Manaroma bu durumdan rahatsız olur. Daha sonra Payal’den odasına çay servisi yapmasını ister ve Payal ile baş başa kaldığında ona evlendikten sonra kendisine hizmet etmek için kendini hazırlamasını söyler. Khushi etrafındakilere avucunun içerisinde neden ‘A’ yazılı olduğunu açıklarken Arnav bu konuşmaya kulak misafiri olur. Yaşanan sürpriz bir gelişme ile Arnav ve Khushi’yi birbirlerine yakınlaştırır. İkili arasındaki ilişki artık büyük bir aşkın habercisi halini almaktadır.

 

YORUMLAR 2
  • fatma iron 8 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi bayılıyorum umarım devamli ekranlarda olur ve reklam süresi daha az yayın in daha uzun olmasın i istiyorum
    Cevapla
  • Rukiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Final sahnesinde kosi ölüyormu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!