Veyis Ateş Habertürk Tv Genel Müdürü oldu

Uzun süredir boş bulunan Habertürk TV Genel Müdürlük Koltuğuna Habertürk Ankara Temsilcisi A. Veyis Ateş getirildi. Veyis Ateş kimdir?

Veyis Ateş Habertürk Tv Genel Müdürü oldu
Veyis Ateş Habertürk Tv Genel Müdürü oldu
GİRİŞ 15.01.2016 08:54 GÜNCELLEME 15.01.2016 08:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atama kararı az önce Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ tarafından çalışanlara duyuruldu.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı M. Kenan Tekdağ, "Bir süreden beri boş bulunan Habertürk Televizyonumuz Genel Müdürlüğü görevine Habertürk Televizyonu Ankara Temsilcisi A. Veyis Ateş arkadaşımız atanmıştır. Sn. Ateş'i kutlar, yeni görevinde de başarılı çalışmalarının devamını dilerim." dedi.

VEYİS ATEŞ KİMDİR?

Veyis Ateş 1973 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Ateş, okul sırasında tanıştığı radyoculukla medya hayatına, bir süre ara verdi. 2006 yılında tekrar medya dünyasına dönen Veyis Ateş kuruluşundan itibaren TVNET'te görev aldı.

Ana Haber bülteni sunuculuğunun yanı sıra yine aynı kanalda Bakış Açısı, Akşama Doğru, Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını da sunan Veyis Ateş 2013 yılının Ağustos ayında Habertürk TV'ye transfer olmuştu.

Medyada ekran yüzü olmanın dışında  yöneticilik, programcılık görevlerini de yerine getirmiş olan Ateş, aynı zamanda Spikerler Derneği Genel Başkanlığı'nı da yürütüyor.

YORUMLAR 1
  • gutbetci 8 yıl önce Şikayet Et
    kadir misiroglu sohbetleri cok güzeldi, yine devam etmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu