Bir Garip Aşk 54. bölüm yayınlandı

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

GİRİŞ 20.01.2016 17:39 GÜNCELLEME 21.01.2016 10:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların ilgiyle izlenen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün, Khushi ve Arnav arasındaki evliliğin bir anlaşmaya dayandığından şüphelenen Shyam onları gizlice izlemeye karar verir. Khushi ve Arnav arasında başlayan tartışma Khushi’nin Raizada malikanesinden ayrılmak istediğini söylemesiyle daha da kızışır. Diğer yandan gece Khushi ve Arnav’ın yatak odasına giden Shyam onların farklı yataklarda uyuduğunu görür.

54. Bölüm

Shyam, Khushi ve Arnav arasındaki evliliğin bir oyun olduğundan şüphelenmektedir ve Khusi’ye konu hakkında soru sormaya karar verir ancak o Shyam’a bu konu hakkında konuşmak istemediğini söyler. Ancak Shyam’ın işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Gece herkes uyurken kalkar ve Khushi ile Arnav’ın yatak odasına giderek kapıyı sessizce aralar. Khushi ve Arnav’ın farklı yataklarda yattığını görünce şüphelenmekte haklı olduğunu anlar. Shyam gördüklerini Raizada malikanesindekilere anlatmaya karar verir bu durumu haber alan Khushi ve Arnav kendi aralarında tartışmaya başlarlar. Khushi Raizada’dan gitmek istediğini söyleyince Arnav buna izin veremeyeceğini açıklar.

 

 

 

YORUMLAR 2
  • Aslı 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimi zaman güldüren kimi zamanda gözleri yaşartan çok güzel bir dizi. Severek izliyorum. Daha önce hiç bu kadar güzel bir dizi izlediğimi hatırlamıyorum... :))
    Cevapla
  • Hülya 8 yıl önce Şikayet Et
    cok severek izliyorum bence ödüle laik bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti