Bir Garip Aşk 60. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 60. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 60. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 29.01.2016 09:03 GÜNCELLEME 29.01.2016 09:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların ilgiyle izlenen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün, Manaroma kendisini ziyarete gelen Hindistan’lı zengin dostlarına karşı mahcup olmamak için elinden geleni yapar ancak gelini Payal yüzünden tüm çabaları boşuna gider. Khushi ve Arnav arasında kimin daha güçlü olduğunu kanıtlamak için hesapta olmayan bir çekişme başlar.

60. Bölüm

Manaroma’nın Hindistan’ın jet sosyetesinden misafirleri Raizada malikânesine onu ziyarete gelmiştir. Payal’ın onlara yemek servis ederken yaptığı bir hata yüzünden Manaroma misafirleri karşısında kendinin küçük düşürüldüğünü hisseder ve gelinini odadan kovar. Misafirler Khushi’nin konuşma ve davranışlarından  dolayı onu Raziada ailesi ile bağdaştıramaz ancak Manaroma istemeyerek de olsa onun oğlu Arnav’ın karısı olduğunu söyler. Shyam ise Arnav’ın itibarını küçük düşürmek için yeni bir plan hazırlamaktadır. Diğer yandan Khushi ve Arnav arasındaki inatlaşmalara bir yenisi daha eklendir ve Khusi ona ağırlık kaldırma konusunda meydan okur. Bakalım bu çekişmeli mücadeleyi kim kazanacak.

YORUMLAR 3
  • betul celik 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir garip ask bitmesin lutfen nolur bize bu aciyi yasatmayin
    Cevapla
  • Didarr 8 yıl önce Şikayet Et
    cok sewiyorum ailecek arkdşlrım akrabalarım bayıldık bir qarip aşka kuşiyi de cok sewiyorum şiyam kötü dizinin dewamını sabırsızlıkla bekliyorm we hafta sonunu hic sevmiyorm
    Cevapla
  • Yağmur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir garip aşk dizisini çooook seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir